Şimdi Ara

FabFabulous HWA da. HolyPhoenix de takımdan ayrıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tr serverinin ilk şampiyonu olan HWA takımı geri dönüş yapmak istiyor sanırım. FabFabulous'un HWA ya transferi sizce bu geri dönüş için yeterli olabilecek mi ?

HolyPhoenix' in Dp den ayrılması konusunda ne düşünüyorsunuz. Yerine yeni ADc bulunmuş bile. Hakan " Revanche " İşlek diye biri. Bu oyuncu Holy'nin yerini tutar mı ? DP'nin Türkiyedeki Başarı Grafiği Ciddi bir Çöküşe geçer mi ?

Ayrıca Lethilion'un Yeni takımı Bu sezon Ligde İddialı olabilir mi ?Top: Berke "Thaldrin" Demir Mid: Yasin " Reosta " Es Adc: Anıl "Holyphoenix" IŞIK Support: Onur "Lethilion" Aksu ?

Kaynak: Sihirdarvadisi.com

Sevgili DH Arkadaşlarım. Hem Muhabbet olsun Hemde Biraz Aydınlanalım Diye size bir kaç sorum var. İlginizi ve değerli cevaplarınız bekliyorum ...

• Çekişmeli olacak gibi
  • Hayret kimse mağara atmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

Hayret kimse mağara atmamış

adam soru sormuş neden mağara atalım
  • bence hwa aşırı derecede iyi bir takim olamaz. bu ayrılıklar wildcardı da etkileyecek. bu kadrolarla wild cardı hiçbir takım kazanamaz.türkiye içinde ise büyük ihtimalle lethilionun takımı kazanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu bilmemde TTnin bot lane lethileri dövicek KillerEs+Zergsting > Holy+Lethi
  • Havalar soğudu mağarana dönmelisin.
  • DP Domine etmeye devam edecek bana kalırsa .
  • quote:

Orijinalden alıntı: EpicTrool

quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

Hayret kimse mağara atmamış

adam soru sormuş neden mağara atalım

Soru sorupta kaynak bırakanı ilk defa görüyorum.

Sorulardan ziyade ayrılık ve katılmalar için şunları söyleyebilirim.

5. Sezonda DP tek favori olmadığından rekabetli bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. HWA,TT ve Lethilion kuracağı takım 1. için favori gösterebiliyoruz. Oyuncular için ise fab ve Holy oynadığı koridorda TR'nin en iyi oyuncuları, Holy yine adc oynayacağından performansında bir düşüş yaşayacağını düşünmüyorum. Fab için ise konuşmak erken, ben kha ile oynayışını görmeden söz söylemek istemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi oyuncuların dağılması güzel oldu trde artık biraz çekişme görebileceğiz. Oyuncuların açgözlülük yapıp her sene birinciliği götürmek yerine böyle bir şey yapmaları helal olsun. Dp aynı kalıp her sene yüksek miktarda birincilik parasını cebe atabilirdi ama böyle dağılınca bizim için daha iyi oldu.
  • oh be çekişmeli olaca kmaçlar sonunda.okumamıştım bunları ben de mağara oluyo muyum
  • Haberlerin Baştan Sağma olmadığını belirtmek için kaynak verdim. Bilindiği Üzere forumda kulaktan dolma bilgilerle konularda açılıyor.
  • lethilerin takımından bir cacık olmaz yine, jungler için de auspexa falan diyolar hatta forumda, Anıl'a yazık olur başka hiçbir şey değil.

Meth ve Naru TR seviyesi için hala üst düzeyler, bir şekilde yine taşıyacaklardır. Ancak HWA ne yapar ne eder, onu da görürüz sezon başlasın.
  • reklam başka bişi değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.