Şimdi Ara

.................................FABİA 1.4 TDİ ye ne dersiniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım bende fabia var benzinlisi sw full olanı çok memnumum sadece içeriye ses veriyor onuda yalıtımı zayıf olduğu için.ama performans,donanım ve konfor bakımından çok güzel ve ses sistemi volkswagen nin ses sistemi bende 2 kolon 2 tiz var kapılar titriyor hiç düşünmeden al derimm dizelide volkswagen moturu zaten
  • kasalar 1 sene içinde değişecek 100. yılında özel fabilar üretilecek (sınırlı) sayıda

www.clubskoda.com

skodacıların sitesi
  • ya bence hiç klas bir araba degil ben o arabaya para vermem valla acıkca söyliyim araba yokuşlarda bayılıyo bence
  • ne bakım 7500 de bir mi?

Ohaaaaa

ne yani ben alsam 3 ayda bir 122 mi bayılacam buna, hadi ordan uzak durmak gerek o zaman...
  • Dizel'i 7500'de bir. Aslında kitapçıkda 15000'mi 10000'mi ne yazıyormuş ama servis 7500 demiş. Garantide olduğu için mecbur gidiyor servise. yapacak bişey yok.

Birde aracı arkadaşımla beraber teslim almıştık. Servis elemanı aracın özelliklerini anlatırken eurodizel kullanmanıza gerek yok normal dizelde kullansanız olur demişti. Saçmalığa bak. Ama arkadaşımı ikna ettim euro dizel kullanmaya. Ne olur ne olmaz.

Selamlar.
  • Az önce öğrendim.

Kitapçıkta bakım aralığı dizel için 15000 yazıyormuş, ama parantez içinde Türkiye'için 7500 yazılıymış.

Selamlar.
  • bende benzinli var.15000 de bir bakım diyorlar.çok uzun bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemsultan

Dizel'i 7500'de bir. Aslında kitapçıkda 15000'mi 10000'mi ne yazıyormuş ama servis 7500 demiş. Garantide olduğu için mecbur gidiyor servise. yapacak bişey yok.

Birde aracı arkadaşımla beraber teslim almıştık. Servis elemanı aracın özelliklerini anlatırken eurodizel kullanmanıza gerek yok normal dizelde kullansanız olur demişti. Saçmalığa bak. Ama arkadaşımı ikna ettim euro dizel kullanmaya. Ne olur ne olmaz.

Selamlar.

ARKADAŞLAR , SERVİSLERDE SİZEDE EURODİZEL YERİNE NORMAL DİZEL ÖNEREN VARMI , CEMSULTANIN SÖYLEDEĞİ ÖNEMLİ BENCE ,BUNU TAVSİYE EDEN YA ÇOK BİLİYO , YA HİÇBİRŞEY BİLMİYO...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankov -- 9 Mart 2006; 0:51:03 >

• Ben kararımı verdim aslında Fabia combi 1.4 TDİ Classic hem keseme hem işime uygun
  • işim geregi 206 307 hdı lar her an elımın altında ve devamlı kullanıorum.
    fabia 1.4 68 hp de sahsı arabam..
    307 yle aynı sınıfa tabıkı sokulmaz ama fabıa dakı surus keyfıne 307 de alamıorum..
    206 dan ıse ıscılık , ve fonksıyonellıgı ile on plana cıkıor..
  • Araştırdıkça dizel fabia benimde aklıma yatmaya basladı.

Hem kötü yakıta en dayanıklı motorlar VW grubu motorlar deniyor hep. Hatta Avrupada biodizel kullanan VW grubu araçların garantisi bozulmuyormuş. Yani tortulu yakıt en fazla filtreyi tıkıyor, pahalı arızaya neden olmuyor diye duydum VW grubundaki araçlarda.Aslında alacan dizel bir fabia ve biodizel kullanacan hep diyor şeytan :)

Hiç dizel fabiasında yada VW grubu dizel aracında biodizel kullanan varmı ? Ben eski Transporterlarda biodizel kullanan cok gordum ama fabialarda da sorunsuz kullanılabilirmi acaba ?

Ama yuksek kukurt oranlı yakıt kullanınca zamanla arızalar oluşması muhtemeldir heralde. Bu yuzden duşuk kukurt oranına sahip yakıt kullanılmalı hep
  • kardeş benim ev ankara konya yolu skoda bayinin arkasında eve giderken sürekli
    orda geçiyorum geçenlerde octavia için uğradım.
    şöyle birdes ervise girdim.
    serviste dizeller nasıl gibilerinden sorular sordum.
    ustalardan birinin dediği şuydu
    vw dizel araçların bakım zamanı diğerlerinden çabuk geliyor.
    bu yüzden biraz daha masraflı sayılır.
    vede turboları sürekli tozdan dolayı bozuluyor.
    müşteri daha çok yakıt kalitesizliğinden çıkan sorunlardan değilde turbodan dolayı geliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: @ng@r@lı

Araştırdıkça dizel fabia benimde aklıma yatmaya basladı.

Hem kötü yakıta en dayanıklı motorlar VW grubu motorlar deniyor hep. Hatta Avrupada biodizel kullanan VW grubu araçların garantisi bozulmuyormuş. Yani tortulu yakıt en fazla filtreyi tıkıyor, pahalı arızaya neden olmuyor diye duydum VW grubundaki araçlarda.Aslında alacan dizel bir fabia ve biodizel kullanacan hep diyor şeytan :)

Hiç dizel fabiasında yada VW grubu dizel aracında biodizel kullanan varmı ? Ben eski Transporterlarda biodizel kullanan cok gordum ama fabialarda da sorunsuz kullanılabilirmi acaba ?

Ama yuksek kukurt oranlı yakıt kullanınca zamanla arızalar oluşması muhtemeldir heralde. Bu yuzden duşuk kukurt oranına sahip yakıt kullanılmalı hep

• Skodalar aslen sağlam arabadır bizim yerliler gibi çabuk sukoyvermezler motorlarıda ömürlüktür şimdi vw nin desteği ile daha da gelişmiş durumda aslında mantık çok basit her türlü cihazda olduğu gibi bu da aynı aynı fabrikadan aynı banttan çıkan aynı malzeme ile yapılmış mala başka marka bas fiyatı düşür pastadan daha fazla pay kap

bütün markalar bu yönde ilerliyor fabiada polo performansı ve kalitesi var ama özelliği golf isteyip passat isteyip alamayanlara hitap etmesi

bence bu tüketiciye yarıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Argat

bütün markalar bu yönde ilerliyor fabiada polo performansı ve kalitesi var ama özelliği golf isteyip passat isteyip alamayanlara hitap etmesi

bence bu tüketiciye yarıyor

hocam sende baya barttın olayı
  • fabia --------->golf
    oktavya ----->jetta
    superb------->passat isteyipde alamayanlara abartılmış bişey yok
  • fabia --------->polo
    oktavia ----->jetta-golf
    superb------->passat

olması gerekmezmiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes1

fabia --------->polo
    oktavia ----->jetta-golf
    superb------->passat

olması gerekmezmiydi

bencede
  • bencedeeee
    quote:

Orjinalden alıntı: uRiiX

quote:

Orjinalden alıntı: serkes1

fabia --------->polo
    oktavia ----->jetta-golf
    superb------->passat

olması gerekmezmiydi

bencede
  • Etmeyin arkadaşlar fabia dururken poloyu niçün alayım arada nerden baksan 8 milyar fark var ayrıca polonun dizeli yok donanımda az yani bilemiyorum çokmu fanatik davranıyorum ne
  • POLO 1.4 lt 80 hp'lik yeni TDI VAR. AMA GERÇEKTEN PAHALI. BAZ VERSİYONU 29.500 YTL.

quote:

Orjinalden alıntı: Argat
    ayrıca polonun dizeli yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.