Şimdi Ara

fabia elegange - focuc 1.6 ghia hb - mondeo 2001 trend.????yada 15-17binlik araba tavsiye??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben önümüzdeki bir kaç ay içinde allah nasip ederse bir araba almak istiyorum.
    öyle bir araba ki sevdasını yasamak istiyorum tutkuyla ona bağlanmak çocuğum gibi sevmek istiyorum.birsey alacakken herzaman FİYAT - PERFORMANS oranının en iyi olmasına dikkat ederim.

bütçeme gelince aslında en fazla 15000 istiyordum ama sanırım 17000 i zorlayabilirim.

düşündüğüm modeller ise ;
    ilk önce ve şiddetle skoda fabia elegance 1.4 16v 101 hp 2001-2003 model istiyordum.donanımı gerçekten çok iyi.ve yaşımın genç olması nedeniyle bana iyi gideceğini düşünüyorm.
    ikinci olarak eğer isteğinim gibi bir fabia bulamazsam segmenti biraz büyütüp 2000-2003 araası fucus 1.6 hp mi alsam acaba dedim donanımını iyi bilmiyorum.
    sizce vw güvencesi focusa daha ağır basar mı??

ve son olarak bu gün görüp tutulduğum mondeo var biraz baktım 2001-2002 trend modeli(yeni kasa) 17000 e bulunabiliyor.
    evet kulağa bencede çok çılğınca geliyor b segmentiye d segmenti karşılastırılamaz ama siz olsaydınız naapardınız.
    vergisiydi koskosuydu bakımıydı falan beni en üzmeyecek araba sizce ne olabilir???

yardımcı olabilirseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellyozzy -- 2 Kasım 2008; 0:59:10 >

• [simage][/simage]
    fabia elegance 1.4 16v (2002)

[simage][/simage]
    focus ghia 1.6 16v (2002)

[simage][/simage]
    mondeo trend 2.0i (2001)

sizce???

fabia elegange - focuc 1.6 ghia hb - mondeo 2001 trend.????yada 15-17binlik araba tavsiye??
  • simdi oldu!!

hadi B , C , D segmentlerini kapıstıralım ama her yönden??

• aslında bana hala fabia çok yakışıklı geliyor.arabanın yanına gidince guven verebiliyor.mondeo da da onu hissediyorum ama olay sadece his değil tabiki gercekler.

bakım olayı nasıldır.??

ayrıca daha ilk defa arabam olacak. bir hata yapmak istemiyorumm...

bu arada konuya kimsenin ilgisi yokk.
    üzülüyorum..
  • Mondeonun bakım masrafları focus ve fabiadan daha yüksektir. Ama daha üstün olduğu da bir gerçek.

Fabia da Focus da sınıflarının güzel araçlarıdır. Sen bence üçünün ortası olan focus'u al. ama ghia donanım olmasına dikkat et.
  • http://www.sahibinden.com/sahibinden_yeni_kasa_mondeo_bayandanWQQaXQQ7910893WQQpXQQdisplayitem

Mondeo lar 2.0 motor ve vergisi yüksek. O yüzden tavsiye etmem.

Focus gibi kıvrak, ekonomik, yakışıklı araba varken fabiaya da mondeo ya da bakmam. Zaten mantıklı olan da bence burada focus.

Focus sürücü odaklı bi araçtır ve en çok sürücüsüne hizmet eder. Bağımsız arka süspansiyonu, harika şanzımanı, mükemmel çalışan direksiyon sistemi ve istekli motoru ile tam bir sürücü arabasıdır. Uzun süreçte kronik bi sorunu yoktur ve kolay kolay problem çıkarmaz. Tek kötü yönü astra ve golfe göre yol sesini içeri almasıdır. Ancak japonlardan bu konuda kesinlikle iyidir.

Fabia da iyi araçtır ama aynı fiyata focus çok daha mantıklıdır hele ki genç için. Focus hb tavsiye ederim.

• bulursan temiz 1.4 101 hp fabia al yüksek modelli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence temiz bir focus almalısın Fabia'yı bence düşünme bütçen yetiyosa diğer araçlara. Fabia ile focus arasında ciddi fark var. VW falan diyosun da karşılaştırdığın araç golf değil ki. Mondeo uzun yolda konfor sunar, şehir içinde gereksiz büyük. Büyük şehirde yaşıyosan zor olur sana.
    Hem focus'un daha genç modelini alabilirsin.
  • yorumlarınız için teşekkürler
    fabia yı hep güven veren kemikli ve efendi bir araba diye düşünüyordum.ama söylediğiniz gibi arabanın sonuçta turşusunu kurmayacağım.arabayı alırken satabilmeyi de düşünmel lazım.focusu da bu sebepten kattım listeye ama fabia nın elegange modeline bakınca aracta abs-ebd-asr ve eds var buda bir yerde güven veriyo.ve bunu adamlar 2001 yılında konmuslar arabaya....facusun ghia modelinde neler var bilmiyorum.sahip olan arkadaslar basedebilirlermi biraz bu focustan....
  • focus I hakkında çok bilgim yok, abs kesin vardır. Diğer sistemleri bilemiyorum.

Yalnız güvenden bahsetmişken, focus yol tutuşu konusunda kompakt aile arabaları içinde lider. 4 teker bağımsız süspansiyonlara borçlu bunu.

Ncap'te hem fabia hem focus 4 yıldız almışlar.
  • kardeş bir fabia kullanıcısı olarak derim ki focus, eski fabialar çok sağlam araçlardır, yalnız focuslarda öyledir, çok sağlamdırlar, ayrıca C segmenttir, fabia B segmenttir. ikinci eli iyidir, ve yol tutuş konusunda focus sınıfında referanstır, aslında biliyormusun mazda 3 lerde öyledir tıpkı focus gibidir, genlerini taşır, yalnız 17000 ne bulabilirmisin bende bilmiyorum,http://www.sahibinden.com/search.php?a=8&&b[search]=opel&b[page]=1&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=desc&c=23547&sKlasik=1&c=23547&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&b[page]=1 buradan fiyatlara bir bak istersen...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.