Şimdi Ara

Fabrika çıkışlı karartılmış camlara da ceza var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer fabrika çıkışlı karartılmış cama ceza yazarlarsa itiraz edip iptal ettirebilirsiniz.

Hatta ford 4-5 sene öncede bu muhabbet yine olduğunda bakanlık onaylı bir yazı yayınlamıştı sitesinde, fiesta kullanırken ruhsatın içine koymuştum belgeyi, polis ceza yazmaya kalkarsa gösteririm diye. Sitesinde hala duruyordur o yazı bulursanız bastırıp ruhsata koyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 30 Ekim 2017; 15:28:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis cam filmli araçları patır patır çevirirken 14 yıldır muayenesi olmayan arabalarla trafikte gezmek... Üstelik polisler görünce selam veriyor. Gerçi artık araçları trafikten çektim. Yılda ikişerden 4 kere çıkıyorum trafiğe... Evet, çekme belgeli araçla trafiğe çıkıyorum... Sigortaları da yok. Cam filmi mi dediydi birileri?

Hadi klasikler neyse, onlar pek kullanılmıyor da, benim Subaru'nun muayenesi temmuz'da bitti. Temmuz'dan bu yana kabaca 10.000km yol yaptım. Bir ara sanayiye gidip lpg tankının altına yalıtım yaptırmam, sonra da muayeneye gitmem gerek... Tabi öncesinde vergi borçlarını ödemem ve trafik cezalarını temizlemem gerekiyor...

Özet: Polis salak sulak detayla uğraşadursun. Hiç bir işe yaradıkları yok. İşleri güçleri devlete fon sağlamak. Başka işe yaradıkları yok. Polis tarafından yönetilen yolları görüyorum... Böyle bir cehalet yok. Göbek ortasına kadar araba yığan polisler var. Bir de durmadan el kol, zır zır zır düdük... Abi bunun bir kuralı yok muydu? Polis göbeğin ortasında "atlet beşe don beşe! gel abla gel gel gel, ikizlere takke!!" modunda pazarcı gibi, durmadan gürültü çıkarıp el kol yapıyor... Ağızlarına kürekle vurasım geliyor.

Benim sorumsuz vatandaş örneklerimden anlaşıldığı üzere, trafik polisinin işe yaradığı yok. Ne yapsın o da, devlete de fon lazım. Kendisine de birileri "sen işe yarıyorsun evlat pot pot pot" yapmalı... O yüzden dalıyorlar cam filmine.

Size kolay gelsin. Ben de bir iki aya Subaru'yu muayeneye sokarım.

Editliyorum: Gözden uzak olan gönülden de uzak olurmuş... Biraz önce kontrol ettim. Audi'nin muayenesi şubat ayında bitmiş. Araç 1 yıldır abimde, İstanbul'da. Gördün mü bak, zaten 5 tane araba var, hepsi şirket üstüne, 2'si trafikten çekilmiş. İkisinin muayenesi yok. Muayenesi olan bir araba var iyi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 30 Ekim 2017; 17:16:44 >

• Orijinal karartılmış camlara ceza yok arkadaşım,

Camlarda zaten karartılmışsa oranları yazıyor, Benim araçta ön ve arka camda %70 yazıyor, iki numara da
    film vardı onları söktüm. Bazı araçlarda da renkli olduğuna dair kodu var, deneyimli polis yazmaz, ama Ankara'da şuan bildiğin av başlamış durumda, abartıyorsun diyenler gelsin görsün.
  • Cam filmi var diye dert etmeyin, bugün kapıda bir ceza kağıdı ile karşılaştım, e devletten baktım 47 1c yazıyor, sanırım ters yönden yazmışlar cezayı. Yalnız cezanın yazılma şekli çok ilginç, jandarma bildirmiş trafik polisi yazmış.

Dikkatli olun bana o noktada ceza yazan emniyet her şeye ceza yazabilir.

• Karartilmis camlari da sokup efil efil gezeriz artik.

• Carsever kullanıcısına yanıt
    Benim aracın ön camında r43 yazıyor ama zaten önler normal cam. Arka camlar karartılmış cam. Fabrika çıkışlı. Bu durumda nasıl oluyor bu olay bilginiz var mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.