Bildirim
fabrika/işletme kurma oyunları
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Capitalism II olabilir. Sadece fabrika değil de; Tarım, market, teknoloji üzerine kurulu zorlu bir ekonomik stratejidir. Tavsive ederim. -
onu oynamaya çalışıyorum bu aralar da çok karışık bi oyun çözebilirsem eğlenceli olabilir. -
Valla ben yıllardır başarılı olamadım, hala arada kurar oynarım. Olacağı yok da, insan umut ediyor işte Şaka bi yana borsaya bulaşmadan sadece ticaret ile büyümeye çalışıyorum, o yüzden olmuyor. Yoksa oyunun açıkları çok -
quote:
Orijinalden alıntı: acaluka
Capitalism II olabilir. Sadece fabrika değil de; Tarım, market, teknoloji üzerine kurulu zorlu bir ekonomik stratejidir. Tavsive ederim.
tamda bu oyunu soylemeye gelmıstım, cocuklugum bunla gectı. -
bi ara araba üretip pazarladığım bi oyun vardı. onun da adı kapitalizm gibi bişeydi ona benzediğini umut etmiştim ama bu inanılmaz kompleks bişey cıktı :) hadi hayırlısı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X