Şimdi Ara

Fabulous yerine Top Lane (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burdaki longb fanboyluğuda bitmedi anasını satıyım fabulous 10 kat daha iyi işte neyin peşindesiniz tamamen objektif değerlendiriyorum.
  • Fab tbf boyunca cok kaliteli performanslar sergiledi.Yil icindeki performanslari ele alininca kotuydu ancak suan cok iyi durumda ve long b den daha onde diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan1758

LongB den daha iyi oyuncu Fab ne derseniz deyin.

Haklı

Thaldrin gelse de olabilir ama bide şu var

Çok uyumlular ne zamandır birlikte oynuyorlar fab naru felan o yüzden fabın devam etmesi daha iyidir bence.
  • Dp demek fab demek, kalsin iyi oynuyor

• turnuvayı izlemedin galiba eskiden olsa longb derdim ama fab bu sefer harbiden aşmış kendini farmda çok öndeydi ve takım savaşlarında çok yararlıydı gragas performansı gerçekten çok iyiydi 4 maç oldu galiba yanlış hatırlamıyorsam maçların hepsinde de longbnin farmına +60 farm fark açmıştı hatta lulu oynarken +120 farm farkını gördüm sonrasını bilmiyorum yani gayet iyi hazırlanmış tbfye bence onun dışında longb ttde iyi ama sup ve adcleri gerçekten hata üstüne hata yapıyor supp bir maçta iyi olsa adc kötü adc bir maçta iyi olsa sup kötü oynuyor anlamadım gitti kazze bronz hareketleri yaptı çok kötü :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qualyz -- 12 Temmuz 2014; 19:56:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F7 Phoenix

fab=longb=thaldrin

+1 3ü de çok iyi özellikle fab kendini çok geliştirmiş bugün gördük
  • Herif geçen sene gamescomda penta falan atmıştı ya hiç lanede ezildğini görmedim daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

oyuncuları sadece oyunda yaptıkları bikaç hareketle değerlendirmeniz yanlış, DP'de oyunu yöneten adam, shotcaller fab olduğu için fab'ın yerini doldurmaları çok zor.

shotcaller ne oluyo tam olarak.
  • Dp nin şu an en büyük avantajı uyumlu ve sürekli birbirleriyle oynamaları ,sen bunu bozacan ne için leblanc oynayan top laner için mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz mevsimi finaline DP takım olarak sınavları nedeni ile hazırlanmadan girmişti ki o dönemde takım olarak performansları düşüktü. TBF'de ise rahatça hazırlanma imkanları oldu bununla doğru orantılı olarak sonuca rahat ulaştılar. Fab bugün 4 oyunda büyük bir hata yaptığını görmedim aksine tflerde ve bire birler de çok iyi iş başardı.
  • thaldrini onlarla karşılaştırma bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ntRoLL

turnuvayı izlemedin galiba eskiden olsa longb derdim ama fab bu sefer harbiden aşmış kendini farmda çok öndeydi ve takım savaşlarında çok yararlıydı gragas performansı gerçekten çok iyiydi 4 maç oldu galiba yanlış hatırlamıyorsam maçların hepsinde de longbnin farmına +60 farm fark açmıştı hatta lulu oynarken +120 farm farkını gördüm sonrasını bilmiyorum yani gayet iyi hazırlanmış tbfye bence onun dışında longb ttde iyi ama sup ve adcleri gerçekten hata üstüne hata yapıyor supp bir maçta iyi olsa adc kötü adc bir maçta iyi olsa sup kötü oynuyor anlamadım gitti kazze bronz hareketleri yaptı çok kötü :D

Aynen.. Fab bugün iyiydi. Zergs iyi ve çok yetenekli bi oyuncu ama kazze çok kötü

• Thaldrin gelsin diyorsunuz ama finallerde hep agresif pickler alıp ignite aldı lanede.Şuanki metaya ayak uydurmadı gibi(maçların hepsini izlemedim ondanda olabilir)
  • dari xd > all xd
  • geçen sene ağlıyodunuz FAB FA FAB PENTAĞĞĞĞĞĞĞ DİYE noldu şimdi
  • dp oturmuş bir takım diğer takımlara göre bu onları öne geçiriyo değişmesi iyi olmaz tt içinse kazze yerine killeres geri gelse zergde biraz toparlansa çok güzel bir takım olurlar
  • quote:

oyuncuları sadece oyunda yaptıkları bikaç hareketle değerlendirmeniz yanlış, DP'de oyunu yöneten adam, shotcaller fab olduğu için fab'ın yerini doldurmaları çok zor.

C. Meth hakkinda ne düşünüyorsun ben çok begendim oyununu bugun

• quote:

Orijinalden alıntı: 0BlueWave0

quote:

bugün çok iyi oynadı pek hatasını görmedim, bana karşı çok hata yapıyordu halpern sadece tt'nin kazandığı maçta iyi oynadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 12 Temmuz 2014; 20:51:08 >
  • quote:

quote:

quote:

bugün çok iyi oynadı pek hatasını görmedim, bana karşı çok hata yapıyordu halpern sadece tt'nin kazandığı maçta iyi oynadı.

Stream actiklarinda holyle filan hep carryliyordu earlyde takimini ondan sordum baya iyi oyuncu gibi geldi bana halpern in fizz jungle picklemesi sacmalikti zaten itemsiz snownbal olamayinca useless kaldi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Stream actiklarinda holyle filan hep carryliyordu earlyde takimini ondan sordum baya iyi oyuncu gibi geldi bana halpern in fizz jungle picklemesi sacmalikti zaten itemsiz snownbal olamayinca useless kaldi

halpern sık sık fizz jungle oynuyordu zaten ama o oyunda biraz şanssızdı, pick yüzünden değil takımca yapılan hatalar yüzünden kaybettiler o oyunu. zaten herkes geri düşmüştü sadece fizz değil. fizz yerine evelynn falan olsa sonuç aynı olurdu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.