Şimdi Ara

face de birine küfür ettim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eğer uzlaşmak istemezse 5 ay hapis artı avukat parası sicil temiz ise hagb devamke

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cosmic Love

Allah kurtarsın
  • Her dava edecem diyen etseydi ohoooo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savcıya gidip yalan söyleyeceksin olacak bitecek.

Ortada dolandırıcılar, yankesiciler, tecavüzcüler herkes savcıya yalan söylüyor, olay takipsizlik ile sonuçlanıyor.

Karşındaki dava açmak zorunda kalıyor bir dünya tantana.

Aylar sonra belki özür falan dilersin yumuşayıp vazgeçer.

Zaten ceza falan veriyorlar beş yıl tekrar yapma diyip evine yolluyorlar. İstersen kapısına git evinin önünde ateş et ne olacak?
  • babam beni kapının önüne kor hemde tokatlayarak o yüzden başlık açtım keyfimden değil ama küfür ettiğim hesap gerçek isim ve soyismi yok şirket hesabı
  • birde benim hesapta fake di kendi facesim değil
  • beydo1 B kullanıcısına yanıt
    Telefondan mı yazdın bilgisayardan mı? Bilgisayarsa hard diski yok et, sonra inkar edersin. Telefonsa yapacak bir şey yok, hapis falan olmaz da siciline işler karşına çıkar durur...

• onun hesabından adı soyadı yazmıyor fake zannettim şirket adı var yani yani savcılık takipsizlik verir mi ?
    takipsizlik çünkü hesabında ad soyad yok sıçtık yani polis olmak istiyordum sicile işlerse yedim yandım
  • Ders calisamiyorum bu olay yuzunden kpss ye calisiyordum calisamiyorum

• Sende avukat tut sayınnnnnn hakııımm muvekkelım john cordoba :D yav kardesım takıpsızlıkten ölür gider bu iş adam adamı dolandırıyo yıllarca davası sonuclanmıyo sonuclanıncada bısey cıkmıyo avukatımla sıkayetcı olcam dıyenın %90 nı atıyolar sırf senın gozun korksun dıye konu ne noldu durduk yere ana bacı kufurmu ettın yoksa karsılıklı kufurlesmemı var durduk yere kufur ettıysen en fazla eger parası coksa dava acar sana para cezası alırsın bı halt olmaz ama karsılıklı kufurlestıysenız hıc bı halt olmaz hapıs mapıs yok
  • cagdas9292 C kullanıcısına yanıt
    harbiden mi kardeş çok sagol bilgi için
  • Karşı tarafı ikna edip şikayetçi olmamasını sağlamalısın zaten çoğu kişi hakaret ile uğraşmaz da yine de olursa dava açılmadan savcılık aşamasında takipsizlik Alman gerek. Bir kere sanık olursan ceza almasan bile her yerde karşına çıkar.

• hagb alırsın sicilin temizse

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.