Şimdi Ara

facebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • facebook hesabımda ekli olan bir arkadaşım benim ıp adresimi bulabilir mi ? buldu diyelim. benim aynı bilgisayardan açtığım başka bir facebook hesabımı tespit edebilirmi ıp adresim sayesinde (yardımcı olursanız çok sevinirim )

• quote:

Orijinalden alıntı: emreasni

facebook hesabımda ekli olan bir arkadaşım benim ıp adresimi bulabilir mi ? buldu diyelim. benim aynı bilgisayardan açtığım başka bir facebook hesabımı tespit edebilirmi ıp adresim sayesinde (yardımcı olursanız çok sevinirim )

Evet yapabilir,facebook hesabını boşver,Bilgisayarında özel ne varsa alabilir kafasına göre kullanabilir,bu sebeble Facebook paylaşımlarında uyanık olun !

Hackerlar cirit atıyorlar,Aplication adı altında inanılmaz olaylar dönüyor !

İp adresinden kastın,ev adresindenmi bahsediyorsun anlayamadım ?
  • ya ben şaka amaçlı samimi bi arkadaşımn sahte profilini açtım facebookta o açtığım sahte profili kendi çabalarıyla ıp adresimden falan benim açtığımı ispatlayabilirmi yoksa bi profesyonel işimi duyduğum kadarıyla ıp adresinden bulunduğu il öğrenilebiliyomuş diğer bilgiler için savcılıktan izin alınması gerekiyomuş
  • quote:

ya ben şaka amaçlı samimi bi arkadaşımn sahte profilini açtım facebookta o açtığım sahte profili kendi çabalarıyla ıp adresimden falan benim açtığımı ispatlayabilirmi yoksa bi profesyonel işimi duyduğum kadarıyla ıp adresinden bulunduğu il öğrenilebiliyomuş diğer bilgiler için savcılıktan izin alınması gerekiyomuş

Profosyonel olanların uğraşmasına bile gerek yokki :) ip adresini hemen bulurlar !

Eskiden Mynet vardı Script olayları falan,Hintiler öyle Scripler yapardıkı,Mynette karşındakinin ipsine uğraşmak yada şahsın Bilgisayarına zarar vermek bile çok basitti,tabiki bu çok eski zamanlardı,şimdi dahada kolaylaştı herşey !

Sahte Profil kullanmak zaten yasal olarak suçtur yani haberi olmayan karşı tarafın bilgilerine kullanarak özel hayata müdahale manasına gelir,uğraşmasada Savcılığa şikayet etmesi yeterli,elbetteki ev adresinize anında ulaşırlar,Savcılık yeterki İp sağlayıcısından bilgi istesin,Server sağlayanlar İp adreslerinden kişiye ulaşmaları en fazla 3-5 saniye sürer !

Kaldıkıki bu işi biraz merak edenler dahi karşı tarafın İp adresini anında bulurlar,senin bilgisayara belli kodlarla whois çekerler,kısaca isterlerse rahat bulurlar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 22 Aralık 2010; 22:35:42 >

• IP adresin bulunabilir.

O profili açan ve kullanan ip ler facebook tan talep edilir. Elde edilen ip lerden senin adresin bulunur.

Yasal yoldan takip edileceği için çok zor ve uzun süren bir işlemdir.

Arkadaşınla aran açılırsa bu yüzden başına iş açabilir.

Ya arkadşına hesabı ver o kullansın ya da hesabı kapat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

facebook hesabımda ekli olan bir arkadaşım benim ıp adresimi bulabilir mi ? buldu diyelim. benim aynı bilgisayardan açtığım başka bir facebook hesabımı tespit edebilirmi ıp adresim sayesinde (yardımcı olursanız çok sevinirim )

Evet yapabilir,facebook hesabını boşver,Bilgisayarında özel ne varsa alabilir kafasına göre kullanabilir,bu sebeble Facebook paylaşımlarında uyanık olun !

Hackerlar cirit atıyorlar,Aplication adı altında inanılmaz olaylar dönüyor !

İp adresinden kastın,ev adresindenmi bahsediyorsun anlayamadım ?

olmaz öyle birşey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.