Şimdi Ara

Facebook ' a 581 TL borcum varmış !!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
13.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tatalanya

Borçlu Olduğunuz Tutar: 516,53 TL (TRY)
    (44075980) için son reklamınız 2 Temmuz 2011 tarihinde yayınlandı, ancak ödemeniz alınamadı. Bu bakiyeyi ödemek için yeni bir ödeme yöntemi ekleyin.

Abiler deli olacağım,reklam vermedim birşey yapmadım,birden benimde karşıma çıkıverdi, var mı çözümü ?

Gİtar pedal diye bir reklam verilmiş,araştırdım ettim reklam ayarlarından ticari amaçlı reklam bilgisi dışında bir bilgi yok reklam verildiği gün 13.000 tıklama almış ve sonra hiçbir tıklama yok ve daha bugün bana 516 tl fatura geldi.

Doatum ben baya bi ugrastim bu konuyla.. son olarak siber suclarla mucedeyle falanda gorustum. Onlarda dava acmami falan soylediler. En nihayetinde benim yaptigim birsey degil kimlikbilgim, kart numaram , hesap numaram uzerinden veya islak imzam ile yapilmis birsey degil. Facebook yonetimine ingilizce bir metin hazirlayip hesabi dondurdum.yeni hesap actim kendime sende bunu yap bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu fena hortlatacagim ama aynı sorun var ve 500 usd borcunuz var şeklinde.Reklam verme gibi birşey de yapmadım arkadaşlar.Çözen varsa beni aydinlatirsa sevinirim.

• silverygt kullanıcısına yanıt
    Aynı durumu şuan ben yaşıyorum 80 lira borç var bi kredi kartı girli sisteme hesabımı direk sildim bu durum size sıkıntı çıkardı mı acaba daha sonradan,aklımda halen o var bi sıkıntı çıkarsa diye ?

Aynı durumu şuan ben yaşıyorum 80 lira borç var bi kredi kartı girli sisteme hesabımı direk sildim bu durum size sıkıntı çıkardı mı acaba daha sonradan,aklımda halen o var bi sıkıntı çıkarsa diye ?

• gkndmr55 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı durum şimdi başıma geldi 80 lira borç gözüküyor hesabımı sildim ama sonradan size bi sıkıntı yaşattı mı bu durum? Sonradan sıkıntı yaşatır diye korkuyorum.

• joseph.19 J kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar bor problem çıkarmadı hocam. Hesabi kapatirken Facebook a açıklayıcı bir mesaj yazın hesabiniza tanimli bir kartinizin vs olmadigina ve reklamlari sizin vermediğinize dair.

• Bence önce facebook ile iletişim kurmayı deneyin, baktınız olmuyor hesabınızı kapatırsınız. Yazık ilk facebook unuz sa eğer tüm anılarınız gidecek. 4 yıl önce benimkiler gitti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Facebook reklam işlerinde peşin çalışır. Parayı belirler bankadan çeker sonra reklamı yayınlar. Bunda bir terslik var.

Hocam mesaj attım reklam hesabını açmadığımı kredi kartının benim olmadığı tarzında yazdım reklam hesabının silinmesini talep ettim ama cevap geleceğini pek sanmıyorum facebook yardım sayfasıda eksik orayada baktım profili sildim olan profilime oldu hocam bi sıkıntı var facebookta ama tam nedir bilemiyorum.

• Berk Altunkılıç kullanıcısına yanıt
    Valla bende anlamadım hocam bi sıkıntı var ama ne bilemiyorum

• gkndmr55 kullanıcısına yanıt
    Facebooka ulaşamıyorum hocam reklam hesabının kapatılmasını talep ettim ordan mesaj attım ama döneceklerini sanmıyorum reklam hesabını kapatılmasını istediğimdede borcum çıktığı için kapatılmadı çıkar yolu olmadığı için bende mecbur hesabı sildim olan hesabıma oldu.

• İlginç bir konu. "acaba banada ayınısı olabilir mi" diye düşünmeye başladım. Çünkü benimde facebook adresim bir ara kendi kendine sayfa oluşturdu. Hayır sayfaya garip garip insanlarda üye idi. İşin daha tuhaf yanı; sayfayı silemiyordum da. Silme işlemi yapıp 14 gün bekleme süresi veriyordu, ama sayfa bu zamandan sonra tekrar aktif oluyordu. Yani her zaman cubuk işareti kısmında görünüyordu. Geçenlerde dedim bir daha silmeye çalışayım, bu sefer kökten nasıl yaptım ben de bilmiyorum ama silindi :) Ama umarım bana da sana olan şey gibi bir şey olmaz.
  • 575 tl de bana geldi facebook siliyorum bir şey olur mu

• Benim de bugün hesabıma girip sayfa açılmış birde işletme hesabı açılmış bir kart ile reklam verilmiş. 11.5$ dolar borcum gözüküyor şuan kapatamıyorum hesabı, hesap kısıtlandı:D Facebook'a yazdım ama ilgilenmezler gibi komple fb kapatıp giderim artık yapacak bir şey yok.

• Akıllı bir dolandırıcılık yöntemi.Facebook kullanmamak en mantıklısı .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.