Şimdi Ara

Facebook App sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni sürümden itibaren özellikle türkçe sürümden sonra facebook'a 3g ile vodafone net paketi giremiyorum wi-fi ile de zar zor ve çok yavaş giriyor acaba sizde de böyle sorunlar oluyor mu ?

• Bende de Türkce oldugundan bu yana sorunlar oluşmaya başlamıştı.

Bunun uzerine Cydia'dan eski ve ingilizce sürümlerden birini indirdim sorunlar ortadan kalktı.
  • Bende oyle bir sikinti yok, bende VODAFONE kullaniyorum 3G ile tikir tikir giriyor facebook'a zaren operatorle bir alakasi oldugunu zannetmiyorum (tabii kesin bilgi degil sadece mantik yurutuyorum)
  • benim chat açılmamaya başladı, offline gözüküyorum sürekli açılmıyor
  • Sanırım app. de bir sorun var wifi ilede böyle yaptığına göre . Dilden kaynaklı olabilir mi acaba ?
  • Facebook App ozellikle chat ve notifications bolumlerinde problem cikariyor bazen.
  • dun veya ondan onceki gun update i yayinlandi belki sorunlar ortadan kalkmistir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Whatsapp Web Kamera Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    İnstagram Android sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadasin dedigi gibi wifi ile sorun yok ama edge ile haberkaynagi acilmior..bos beyaz ekranda kaliyor.bende installous'tan eski surumunu kurdum gayet akici :)
  • facebook app de paylaş özelliği eklentisi varmı?
  • Gercekten deli etti bu Facebook app i beni adam gibi bir tane yapamadılar yahu '.'
  • quote:

Orijinalden alıntı: labkamil
    facebook app de paylaş özelliği eklentisi varmı?

Evet var mı böyle bir şey ??
  • quote:

+1 varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paylaş seçeneği yok maalesef ayrıca 3g ile de giriş yapılamıyor. işin garibi twitter için onlarca alternatif varken facebook için böyle bir şey söz konusu değil. enteresan.
  • ilginç bir şekilde az önce 3G ile bağlantı sağladım arkadaşlar.
  • büyük eksiklikler var hala facebook app de güncelleştirme getiriyorlar ancak hala bazen sapıtıyor özellikle chat paylaş seçeneğinin olmaması ayrı bir saçmalık umarım yakında yaparlar
  • ya arkadaslar chat yaparken bana mesaj gelince hic titresim veya ses vermiyor ayarlarimi kontrol ettim hepsi acik
    sorun nerden kaynaklaniyor olabilir
  • Facebookta arkadaslik istegi cikiyor ama tiklayinca istek yok diyor. Gecen seferde boyle olmustu pc den girince arkadaslik istegi duruyordu. Facebooka normal gorunumde nasil girebilirim? Safariden girincede uygulama biciminde aciyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

+1 varmı

malesef henüz yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.