Bildirim
Facebook App sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bende de Türkce oldugundan bu yana sorunlar oluşmaya başlamıştı.
Bunun uzerine Cydia'dan eski ve ingilizce sürümlerden birini indirdim sorunlar ortadan kalktı. -
Bende oyle bir sikinti yok, bende VODAFONE kullaniyorum 3G ile tikir tikir giriyor facebook'a zaren operatorle bir alakasi oldugunu zannetmiyorum (tabii kesin bilgi degil sadece mantik yurutuyorum) -
benim chat açılmamaya başladı, offline gözüküyorum sürekli açılmıyor -
Sanırım app. de bir sorun var wifi ilede böyle yaptığına göre . Dilden kaynaklı olabilir mi acaba ? -
Facebook App ozellikle chat ve notifications bolumlerinde problem cikariyor bazen. -
dun veya ondan onceki gun update i yayinlandi belki sorunlar ortadan kalkmistir -
arkadasin dedigi gibi wifi ile sorun yok ama edge ile haberkaynagi acilmior..bos beyaz ekranda kaliyor.bende installous'tan eski surumunu kurdum gayet akici :) -
facebook app de paylaş özelliği eklentisi varmı? -
Gercekten deli etti bu Facebook app i beni adam gibi bir tane yapamadılar yahu '.' -
quote:
Orijinalden alıntı: labkamil
facebook app de paylaş özelliği eklentisi varmı?
Evet var mı böyle bir şey ?? -
quote:
+1 varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
paylaş seçeneği yok maalesef ayrıca 3g ile de giriş yapılamıyor. işin garibi twitter için onlarca alternatif varken facebook için böyle bir şey söz konusu değil. enteresan. -
ilginç bir şekilde az önce 3G ile bağlantı sağladım arkadaşlar. -
büyük eksiklikler var hala facebook app de güncelleştirme getiriyorlar ancak hala bazen sapıtıyor özellikle chat paylaş seçeneğinin olmaması ayrı bir saçmalık umarım yakında yaparlar -
ya arkadaslar chat yaparken bana mesaj gelince hic titresim veya ses vermiyor ayarlarimi kontrol ettim hepsi acik
sorun nerden kaynaklaniyor olabilir -
Facebookta arkadaslik istegi cikiyor ama tiklayinca istek yok diyor. Gecen seferde boyle olmustu pc den girince arkadaslik istegi duruyordu. Facebooka normal gorunumde nasil girebilirim? Safariden girincede uygulama biciminde aciyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
quote:
+1 varmı
malesef henüz yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X