Şimdi Ara

FACEBOOK DERDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yine derdimi kimseye anlatamayarak buraya sizden yardım teselli istemeye geldim . Dün 23.00-23.10 arasında facebookum hacklenerek 3 adet durum paylaşıldı ve bu durumlar çok acayip korkunç şeylerdi . yönetici özür dileyerek yazıyorum herkes affetsin ben geyim ,çarşıdayım ---- edecek yok mu , 30 tlye ihtiyacım var hadi gençler . Bu durumlar paylaşıldı kuzenim de hemen mesaj attı telefondan haberim yoktu hemen de şifreyi değiştirdim ve hemen durumları sildim 13 dk olmuş paylaşalı durumları fakat görenler vardı ve kuzenimin eşi bile inanmış . Ona söylemiş noluyo buna falan gerçekten bunları yazarken çok mutsuzum demin ağladım gerçekten. Çünki facebookumda yüzlerce samimi arkadaşım ve akrabalarım ailem var . Onlar görüp de inandıysa diye korkuyorum . Sokağa çıkmaya utanıyorum çünkü biri gördüyse ben de onu görürsem diye açıklarım fakat çok zor bi durum savcılığa gitmeyi düşünüyorum . Sizden önerilerinizi almak istedim. Ha bu arada yeniden durum paylaşarak ben değil hacklendiğini söyledim ve 100 kadar kişiye toplu mesaj attım .

• ben yazmadım yazmışsın zaten sorun olmaz Zaten seni iyi kötü biliyorlardır
  • Sikinti yok arkadas ya dert etme kendine.Acik acik hacklendim kusura bakmayin yazilanlar bana ait degildir de ozrunu et yeterli.Seni taniyan yazmayacagini zaten bilir, tanimayanda ne dusunurse dusunsun salla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi ki hackerlar var da suçu onlara atabiliyoruz

arkadaşların da ergenmiş kusura bakma ama ona inanan arkadaşın varsa bitir her şeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyi bilenler bile inanmış olması koydu bana . fakat yapanı bulursam bıçağı takacam o kesin bir şey. yapan forumdaysa kaçacak yer arasın
  • Tek diyebileceğim kodmatik kullanın.
  • o ne kardeşim bilgilendirirsen sevinirim duymuştum nasıl yapılıyor falan
  • Eşcinsel misin diye soranlara
    Kız kardeşinle evime gel ve gör bakalım gay miyim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah feysbuk ah neler derdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: honur15

o ne kardeşim bilgilendirirsen sevinirim duymuştum nasıl yapılıyor falan

Hesaba girmek için telefona gelen kodu yazmak zorunda oluyorsun(lar). Güvenlik amaçlı. Güvenlik ayarlarında olması lazım.
  • kullanmaya başladım teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.