Şimdi Ara

Facebook ( F ) bildirimi PROBLEMİ HTC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: This is it

bence sorunu yanlış yerde arıyorsunuz. sorun facebook accountunda. pc den facebook hesabınızın ayarlarına girin telfon numaranızı tanımlatın profilinizde telefon bilgilerinizi girin. ayarları kurcalayın mutlaka bununla ilgili bir seçenek vardır..

Hesap ayaklarında her seyi kurcaladim ama malesef bulamadım .
  • Facebook'a girin ve menü tuşuna basın. Ayarlar kısmından bildirimlere gelin. Orada gerekli ayarlamalar mevcut ayrıca telefonun kendi ayarlarından facebook bildirimlerini açınız.
  • quote:

bence sorunu yanlış yerde arıyorsunuz. sorun facebook accountunda. pc den facebook hesabınızın ayarlarına girin telfon numaranızı tanımlatın profilinizde telefon bilgilerinizi girin. ayarları kurcalayın mutlaka bununla ilgili bir seçenek vardır..

Dostum dediğin ayarlarda hepsi bildirimleri göster seçili . Başka bir sorun var bulamadım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgahan93

quote:

Dostum dediğin ayarlarda hepsi bildirimleri göster seçili . Başka bir sorun var bulamadım .

peki hesap ayarları kısmında mobil seçeneğinde numara girip aktivasyon yapılmış durumda mı?
  • vay arkadaş ne problemmiş içime dert oldu foruma girince direk bu konuya bakıyorum sorun çözüldümü diye

not= benim telefonumda'da bildirim çıkmıyor
  • quote:

quote:

quote:

peki hesap ayarları kısmında mobil seçeneğinde numara girip aktivasyon yapılmış durumda mı?

Telefon numarası onaylanmıştır diyor.

• ÇÖZÜMSÜZ :(
  • Web ayarlarindaki bir şeyi bozdum artık ikimize de bildirim gelmiyor ...
  • Kendi kendine benimki düzeldi. Eşimin ki hala olmuyor
  • Sonuçlanmadı sonuca ulaşılamadi... :(
  • olmadı
  • quote:

benim telefon desire s eşime de desire s aldık.

FACEBOOK ta biri benim duvarıma yazı yazdımı yada yorumuma yorum yaptığında yada benden sonra yorumuma devam ettiğinde ;

Benim Telefonumda ekranın SOL ÜST KISMINDA (F) simgesi ile bildirimde x kişi şu yorumu yaptı diye yazı geçiyor .

Eşimin telefonunda hiç bildirim uyarısı gelmiyor. ( ikimizde de hotmail adresi var )

Iş arkadaslarimda desire Z wiffive S inç. S var onlarda da bildirim geliyor .

Benim face adresimi eşimin telefona kuruyoruz o zaman bildirim geliyor . Demekki telefonun ayarlarda bir sıkıntı yok :)

Başka face adresi aldım onu kenydi telefonuma kurdum onda bildirim gelmedi .

Sonuç olarak PC den web e girerek face ayarlarindaki bir seyi değiştirmek gerek ama ben bu ayarı yakalamadim .

Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Sorunu çözdüm arkadasim bende desire s kullanıyorum facebookta bildirimleri aktif ettim yenileme ayarını 1 saat yaptım her şey düzeldi birde htc hata raporu gondermeyi iptal ettim çözüldü sorun bende :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeksasStyLe -- 19 Haziran 2012; 0:16:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende şuan aynı sorunu yaşıyorum Htc One X + kullanıyorum,

Mobil ve Wi-fi ile bağlanıyorum değişen birşey yok, pc den arkadaşın hesaptan giriyoruz faceye, kendi fotogaflarımı beğenip yorum falan yapıyoum ama yine bildirim gelmiyor,

Sonra facebook girince 2 sn sonra direk işaretler yanıyo ama bildirim gelmiyo,

Bu arada facebook 2.3 versiyonu yüklü telefonda ve sanırım güncelledikten sonra böyle oldu,
    Google play storeden baktım herkes güncellemeden şikayetçi

Yardım rica ediyorum
  • Bugün uzun çabalar sonucunda şöyle bir yerin daha işaretlenmesi gerektiğini buldum..

Ayarlar--Uygulamalar--Facebook(vs)--Bildirimleri Göster
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.