Bildirim
FACEBOOK GİRME SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
abi neden kimse cevap vermiyor ya . -
Tam olarak ne oluyor? -
facebook a girmiyo ya diğer sitelere giriyor facebook a girmiyor baska yerlede de giriyor ama benim evde ki pc den gimiyor -
Aynı sorun sanırım bende de var. Başka yerden denemedim ama evde telefondan wi-fi ve 3G ile sorunsuz giriyorum ama pc'den giremiyorum giriyor ama yarım yamalak girmese daha iyi yarım saat sayfa açılışmasını beklediğim oldu. Sansür ile bir alakası olduğunu düşünüyorum ama bu seferde telefon ile giremez. Telefondan hem facebook app hem chrome tarayıcı hemde samsungun kendi tarayıcısı ile sıkıntısız girebiliyorum ama pcde hangi tarayıcıyı denediysem sorun çözülmedi. Şuan Norton DNS ile giriyorum.
Buyrun, 3 saat oldu hızda bir düşüş olmadı, devamlı skype ile görüntülü görüşme yapıyorum herhangi bir hız kaybı yaşamadım. (sanki ttnet çok hızlı da benimki de laf) :)
199.85.126.10
199.85.127.10 -
Evet kardeşim aynı sorun bende de var şu anda bile giremiyorum bekliyorum girmiyor girmiyor ne yaptıysam girmiyor modemi resetledim aynı tarayıcının çerezlerini sildim yine aynı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X