Facebookta sayfanızı açın. 1- Klavyenizden iki kere yukarı ok işaretine basın... 2- İki kere aşağı ok işaretine basın... 3- Sol tuşa bi kere basın... 4- Sağ tuşa bi kere basın... 5- Sol tuşa bi kere basın... 6- Sağ tuşa bi kere basın... 7- "b" harfine basın... 8- "a" harfine basın... 9- Enter''a basın... 10- Son olarak farenizin sol tuşuna basın
Ve son olarak her hangı boş bı yere tıklayın yada bi şeyler yazar gibi yapın renkli balaoncuklar çıkıcaktır.
Not:Facebook'un bunu neden yaptıgı hala bilinmiyor
Hahaha sen mi buldun? Git de kaybolan retinanı bul.
Sen buldun ha.
Bununla ilgili gördüğüm 4.konu.
Az önce verildi.....
millet 45 milyon yıllık fosil bulur bu da bunu
Tabi canım sen buldun dedin ki ilk başta klavyenin ok tuşlarından 4 tanesini seçsem evet yukarıya basayım,yok bitane daha yukarı yapayım bu ve bunun gibi mi deneme yanılma yöntemiyle yaptın?
quote:
Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C
Tabi canım sen buldun dedin ki ilk başta klavyenin ok tuşlarından 4 tanesini seçsem evet yukarıya basayım,yok bitane daha yukarı yapayım bu ve bunun gibi mi deneme yanılma yöntemiyle yaptın?
yada sitenin kodlarını açıp javascriptleri kontrol edip direk 30dk da bulmuştur belki?
tepki niye gösterion onu anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: ertanunver
1000 kere verilen şeyi adam yeni bulmuş o da güzel
quote:
koptum
quote:
Orjinalden alıntı: egomanyak.
quote:
Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C
yada sitenin kodlarını açıp javascriptleri kontrol edip direk 30dk da bulmuştur belki?
emo musun???
quote:
Orjinalden alıntı: 3S3R
quote:
koptum
bugün öğleden beri kopuyorum yorumlar süper helal DH
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme