Facebook da actıqım Grubu Kapatmaya calsııyorum cok arastrdım bulamadım Sayfayı düzenleden sayfayı yönete tıklıyorum sayfayı sil diyorum
SAyfanın ismini yazarak bu sayfayı silmeye yetkili degilsiniz diyor benden baska admın yoq sayfayı kuran benim ama qenede yetkiniz yok diyor bi türlü silemedim sayfadaki herkezsi sildim belki üye vardır diye silinmiyor die gene bu sayfayı silmeye yetkiniz yok diyor arkdaslar yardımınız bekliyorum cok acilll...
TAM HATIRLAMIYORUM AMA BENDE Bİ'TANE GRUP KAPATMIŞTIM. ÖNCE TÜM ÜYELERİ TEKER TEKER SİLECEKSİN YANİ GRUPTAN ATACAKSIN. ARDINDAN GRUPTA ÜYE KALMADI DİYE SANA Bİ'UYARI GELİYOR O ZMN KAPATABİLİYORSUN... KOLAY GELSİN...
Sistemimiz üyesi kalmayan grupları otomatik olarak siler. Bir grup kurduysanız, grubu önce tüm üyeleri, sonra da kendinizi çıkararak silebilirsiniz. Bu grubun ilk yöneticisi ve kurucusu değilseniz, grubun kurucusu grubu kendi isteğiyle terk etmediği takdirde, grubu silemeyeceğinize dikkat edin.
ALINTI (FACEBOOK YARDIM)
önce gruba girişi kapatın ayarlardan daha sonra herkezi silin ve kendinizde gruptan ayrılın
herkesi gruptan atın en son kendiniz de gruptan cıkın bırakın ne hali varsa görsün
Selam Bir sorum sorunum var ya grubu ben kurdum sonra beni attılar komple nasıl silebiliriz acil