aynı şey su anda bendede var anasayfamda facebook reklamları çıkıyo aranızda olayı halleden var mı
iyi bir hacker bul bence. yada privacy@facebook.com a mesaj at ve en az 3 arkadaşına işte şu arkadaşımın faceine şu oldu diye mesaj attırt.
her buldugunuz şeye tıklarsanız isterse sanal ister gercek hayatta basınız beladan kurtulmaz. Her şeye TIKLA BANA LUFFEN TIKLAMAYIN.
quote:
Orijinalden alıntı: KingDwa®F
her buldugunuz şeye tıklarsanız isterse sanal ister gercek hayatta basınız beladan kurtulmaz. Her şeye TIKLA BANA LUFFEN TIKLAMAYIN.
kardeşim biz sence herşeye tıkladığımız için mi böyle olduk ?? birşey bilmiyorsun yorum yapma bari... bana arkadaşım ''fotolarından video yapmışlar''die mesaj yolladı da açtım.. o konuda konuşuyorduk tesadüfen daha öncesinde ve o da hep o şekilde yazıyordu.. ben nerden bilebilirim onun o olmadığını ?? aynı şekilde yazılmış, o konu geçmiş çok normal böyle anlamam.. insanlık halii nereden bilebiriz sence ??
aynı sorun bendede var dh_userTR facebookada mesaj atamıorz yardım merkezıne yonlendırıo yardmcı olrsanz sevnrm
yoldaşlar, bu bizim gibi sıradan insanların çözebileceği birşey değil.. yakınınızdaki bir hackera veya privacy@facebook adresine birkaç arkadaşınızın eposta adresleri ile beraber konuyu anlatan mesaj yollayın ben yeni adresimde yeni insanları da eklediğim için eskisi ile uğraşmıyorum artık.
Hesap ayarları falan da mı mevcut değil peki?
quote:
Orijinalden alıntı: Mialonde
Hesap ayarları falan da mı mevcut değil peki?
sadece ayarlar yazıyor orada garip olan kısmı da o
Garip bir durum gerçekten. Test hesabı gibi bir hesaba geçmiş olmayasınız sakın? Test kullanıcı olduğunuz zaman da, bildiğiniz üzere ne arkadaş listesi görünüyordu ne de anasayfa'da arkadaşlar görünüyordu. Yalnız bir facebook kullanıcısı olup çıkıyordunuz. Eğer öyle bir durumsa bunun geri alımı diye bir şey yok. Yani Test kullanıcı olunca o hesabı geri alamıyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Mialonde
Garip bir durum gerçekten. Test hesabı gibi bir hesaba geçmiş olmayasınız sakın? Test kullanıcı olduğunuz zaman da, bildiğiniz üzere ne arkadaş listesi görünüyordu ne de anasayfa'da arkadaşlar görünüyordu. Yalnız bir facebook kullanıcısı olup çıkıyordunuz. Eğer öyle bir durumsa bunun geri alımı diye bir şey yok. Yani Test kullanıcı olunca o hesabı geri alamıyorsunuz.
almak üzereydim... biryerde hata yaptım ama artık almak istemiyorum..
aynısı demin bi arkadaşımın başına geldi. önce saçma sapan bi sayfa ismiyle hayranı oldu. ( hayranları arkadaşıydı 1500'e yakın bişiydi ) sonra başka birisini yönetici yapıp onu sayfadan attım ve arkadaşımızınki gibi reklamlar linkine atmaya başladı...
her appz ı tıklamayın, ortalık facebook hacker (lamer) kaynıyor.
kaç kere diyeceğiz.. APPS FALAN TIKLAMADIK !!! bize bir arkadaşımız mesaj atıyor, o linkte facebookun aynısı olan bir site çıkıyor.. biz nereden bilebiliriz facebook olmadığını.. biz de biliyoruz her programın veya sitenin açılmaması gerektiğini ??
aynı sorun bende de var 15-20 gündür. bir türlü çözüm bulamadım. ve dikkat ettim herkesin sorunu ağustosun sonuna doğru ortaya çıkmış.gayet temiz bir facebooktu benim hesap..
bende de aynı sorun..
Yardım edin Allah aşkına Facebook hesabım bozuldu ne anasayfa ne sohbet ne profil hiç bişey yok sadece yöneticisi olduğum sayfalar çıkıyor ve reklamlar çıkıyor msn: efehanuyar35@hotmail.com ekleyin yardım edin.
aynı sorunla ben de karşı karşıyayım. hesabıma giriş yaptığım anda facebook reklamları diye bir sayfa çıkıyor ve profilime giremiyorum.bilen bir arkadaş yardımcı olursa iyi olur
2 gündür herkeze reklam yolluyorum ve herkez bu durumdan sıkıldı.bi yardım edin nasıl yok eicem bu sorunu.teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: güneşvalesi
2 gündür herkeze reklam yolluyorum ve herkez bu durumdan sıkıldı.bi yardım edin nasıl yok eicem bu sorunu.teşekkürler
hocam linke tılklayınca mı olmaya basladı bu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme