Bildirim
Facebook Hesabım Kılıtlendı Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Facebook'a bakayım dedim, durup dururken önüme şöyle bir yazı çıktı:
"Güvenlik nedenleriyle hesabın geçici olarak kilitlendi. Bu hesapta yazanlar gerçek adın ve kişisel bilgilerinse, lütfen bunu doğrulamamıza yardımcı ol."
Bilgiler filan istedi, ben fotoğraf yüklemeyi tercih ettim. Ama gerçek bir fotoğraf yüklemedim. Profilimdeki fotoğrafın aynısını yükledim. Sonra şu şekilde bir yazı çıktı:
"Kimliğini yüklediğin için teşekkürler. Ekibimiz yüklediğin kimliği kısa bir süre içerisinde gözden geçirip verdiğin e-posta adresine yanıt yazacaktır."
Şimdi ne olacak? Hesabımı açmazlar mı? Satış amaçlı bir hesaptı. Bütün resimler içinde kaldı. Yedeği yoktu. :( Müşterilerimin adresleri sadece orada kayıtlıydı. Hesabımı açmamım bir yolu yok mu? :( En azından resimleri alabilseydim. :(
-
açarlar kısa süre sonra.
benim de aynı durumdaydı. bi form sonucu bi mail geldi bana, sonra derdimi anlattım vs vs
çözüldü şimdi. -
ama sen çözülsün diye bir kaç defa formu doldurma, spam olarak algılanıyormuş. -
Form filan yok ki ortada. :( -
Bir sürü yere mail attım, açtılar. :) Bir daha kapatmamaları için bilgilerimi girmem lazımmış.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- skype müzik botu
- comnet indirim kodu
- instagram yoruma yanıt vermeyi kapatma
- aylink. com bedava hesap
- whatsapp hesabını silince aynı numarayla tekrar açılır mi
- whatsapp mesaj düzenleme
- whatsapp topluluk nedir
- whatsapp profil resmi ekran görüntüsü alma
- telegram çeviri
- 1 telefonda 2 whatsapp
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X