Şimdi Ara

Facebook hesabım sürekli reklam paylaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Facebook hesabım sürekli sigarasız yaşam, zayıflama ilaçları gibi reklamları sürekli arkadaşlarımın profilinde paylaşıyor. 3 adımda reklamlardan kurtulma, zaman tünelimde başkası bişey paylaşamama, uygulamaları kaldırma gibi yolları denedim ama fayda etmedi. Biz bi arkadaşın evinde face e girdik ondan sonra 3 arkadaştada durum aynı. Daha önce başına gelen var mı ? lütfen yardım edin yoksa facebook hesabımı kapatmak zorunda kalıcam.

• eklentileri felan kaldırmayı dene çerezleri önbelliği bi sil
  • açıkçası facebook buna bi çözüm üretemedi daha.
    böyle giderse baya skıntı yaşayacaklar. umarım bi çözüm bulunur.
  • Yüklediğiniz bazı uygulamalardan kaynaklanıyor! bu uygulamalara arkadaşlarınızın yada kendi profilinizde paylaşım yapma izninide siz veriyorsunuz.
  • Peki nasıl kurtulabilirim bu uygulamalardan. Bütün uygulamaları kaldırdım. Hiç bir uygulama yok. Zaman tünelimde kimler bişey paylaşabiliri hiç kimse yaptım. Hala çözüm yok.
  • Facebook'ta bu olay girdiğiniz bazı uygulamalardan kaynaklanıyor.Uygulamalara gitmeden önce çıkan "izinler" bölümünde yazılanlara izin vermemen daha doğru olurdu.
    Düzeltmek için sanırım "uygulama merkezi" yazan yerden uygulamalara ulaşıp belki bir çözüm bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.