Merhaba arkadaşlar. Facebook hesabım sürekli sigarasız yaşam, zayıflama ilaçları gibi reklamları sürekli arkadaşlarımın profilinde paylaşıyor. 3 adımda reklamlardan kurtulma, zaman tünelimde başkası bişey paylaşamama, uygulamaları kaldırma gibi yolları denedim ama fayda etmedi. Biz bi arkadaşın evinde face e girdik ondan sonra 3 arkadaştada durum aynı. Daha önce başına gelen var mı ? lütfen yardım edin yoksa facebook hesabımı kapatmak zorunda kalıcam.
eklentileri felan kaldırmayı dene çerezleri önbelliği bi sil
açıkçası facebook buna bi çözüm üretemedi daha. böyle giderse baya skıntı yaşayacaklar. umarım bi çözüm bulunur.
Yüklediğiniz bazı uygulamalardan kaynaklanıyor! bu uygulamalara arkadaşlarınızın yada kendi profilinizde paylaşım yapma izninide siz veriyorsunuz.
Peki nasıl kurtulabilirim bu uygulamalardan. Bütün uygulamaları kaldırdım. Hiç bir uygulama yok. Zaman tünelimde kimler bişey paylaşabiliri hiç kimse yaptım. Hala çözüm yok.
Facebook'ta bu olay girdiğiniz bazı uygulamalardan kaynaklanıyor.Uygulamalara gitmeden önce çıkan "izinler" bölümünde yazılanlara izin vermemen daha doğru olurdu. Düzeltmek için sanırım "uygulama merkezi" yazan yerden uygulamalara ulaşıp belki bir çözüm bulabilirsin.