Şimdi Ara

facebook hesabıma erişemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
20.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

facebook hesabıma erişemiyorum
    dün facebookta 1-2 defa email adres değişikliği yaptım ve bugün hesaba erişemiyorum okadar denedim olmadı şifre istedim geçersiz eposta adresi ve şifre dedi ama diger pc de yani notebookta bu otomatik açılmayıldı ve oradn girdim sonra şifremi değiştirdim onayladı güvenlik sorusunu yeni yazdım ondansonra tekrar yeni şifreyi yazdım onada onay verdi ama hala profile ulaşamıyorum böyle bişey başına gelen oldumu ve bunun için bi arkadaş bana ingilizce sorunlarımı yazabilirmi facebook sayfasında bunulan türkçe forma sorunu türkçe olarak tyazdım ama bana aynı şeyleri gönderip duruyolar
    bunlar bana gelen mesajlar çevirebilecek arkadaşlar varsa sevinirim
    1. mesaj

Re: I Don't Have Access to My Login Email Address‏
    Hi, Please reply to this email to verify that you are the owner of the account that you referenced in your Facebook support inquiry. This security step must be completed before Facebook can respond to your inquiry. We apologize for any inconvenience.
    If this email address is not associated with your account, please reply to this email from an email address that is associated with your Facebook account, ensuring that this email is in your response (this may require you to copy and paste this text if your email client removes this email from your reply).
    Please also note that if you have created an account, and you're having trouble logging in, please do not create another account using a different email address. Doing so may also increase the time needed to resolve the issue.
    Thanks, The Facebook Team

2.mesaj
    LOGINPROBLEMS: hesabıma erişemiyorum‏
    Hi,
    Please reply to this email to verify that you are the owner of the account that you referenced in your Facebook support inquiry. This security step must be completed before Facebook can respond to your inquiry. We apologize for any inconvenience.
    If this email address is not associated with your account, please reply to this email from an email address that is associated with your Facebook account, ensuring that this email is in your response (this may require you to copy and paste this text if your email client removes this email from your reply).
    Thanks, The Facebook Team

• beyler yardım edicek yokmu veya bu hesabı facebooktan nasıl sildirebilirim şikayet etme felan varmı
  • giriş yaptgında yazan şeyi yazsana buraya
  • Geçersiz E-posta/Şifre Kombinasyonu
    Facebook şifrleri büyük ve küçük harflere duyarlıdır.Lütfen CAPS lock'u kontrol edin.

ğirişe tıklıyorum sonra bunlar geliyo karşıma
    yeni şifre istiyorum ondada eposta kayıtlı degil diyor ama bana gelen mesajlar arkadaş kabul et felan email adresime geliyor
  • arkadaşlar ne yapmam lazım başına böyle bişey gelen oldumu veya nereye ne gibi bir mesj atmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CK19 -- 20 Ekim 2009; 20:48:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CK19

Geçersiz E-posta/Şifre Kombinasyonu
    Facebook şifrleri büyük ve küçük harflere duyarlıdır.Lütfen CAPS lock'u kontrol edin.

yeni şifre istiyorum ondada eposta kayıtlı degil diyor ama bana gelen mesajlar arkadaş kabul et felan email adresime geliyor

2 tane mailini vermiş olabilirsin belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: nefret_1985

quote:

Orjinalden alıntı: CK19

Geçersiz E-posta/Şifre Kombinasyonu

2 tane mailini vermiş olabilirsin belki

yok arkadaşım arkadaşın hesabından giriş yapınca 2 tane mail gözükmüyo orada sadece önceden giriş yaptıgım gözüküyor
    zaten ikisiylede giriş yapamıyorum e-posta adresi kayıtlı değil yazıp duruyor ama facebook ta bana yapılan yprumlar gönderilen mesajların hepsi mail adresime bilgilendirme mesajı olarak geliyor anlamadım gitti ya hesabı tamamen kapatsalar eywallah diycem ama hesap açık neyapcaz bilmiyorum
    ben facebook mesaj attım hala cevap gelmedi acaba ugraşıyolarmı yoksa okumamışlarmıdır
    disabled@faceboook.com ilk mesajı buna atmıştım ayın 6sında
    privacy@facebook.com buda 7siydi heralde
    copyright@facebook.com ayın 10undada buna attım
    biyerde okumuştum facebook bi kızın hesabını yok yere kapatmış kızda disabled@facebook.com a mesaj atmış heralde sonra hesabı tekrar buna açmışlar
    benim hesabı düzeltirlermi acaba????

• sorun halledildi
    konu kapalı
  • merhaba,
    Benim de facebook hesabımda aynı sorun oluştu. ne yapmam gerekiyor? mail filan gönderdim. repy yapmamı istedikleri bir mail gönderdiler. 9 Gün geçmesine rağmen ses sada yok :(
  • merhaba
    ya arkadaşım aslında mesaj atmaktan başka bişeyde yapamıyoruz ben nerden baksan 10un üzeirnde mesaj atmışımdır yukarıda bulunan mail adreslerinede attım ama geçte olsa info@facebook.com dan hesabınızdaki problem düzeltilmiştir diye mesaj geldi sende istersen benim gibi yap info@facebook.com a hiç mesaj göndermedim ama bunada gönder sen bunun dışında yardımcı olabileceğim birşey yok ;)
  • privacy+nsqvvxn@facebook.com arkadaşlar bu adrese mail atıyorsunuz. Kısaca durumunuzdan bilgi de veriyorsunuz. Tabi ingilizce olarak...
  • aynı sorun benim başımada geldi çözüm bulan arkadaşlar ingilizce mail olarak ne gönderdiniz bizimlede paylaşırsanız çok iyi olucak ne yazacağımı bilmiyorum facebooka...
  • privacy+nsqvvxn@facebook.com adresine "konu" yazan yere facebook hesabınızla ilgili e-posta adresinizi yazıp aşağıdaki yazıyı gönderin.

I don't have an access to my facebook account. It says to me: Invalid e-mail and password combination. But I receive e-mails from my facebook account. It is very important for me!
  • quote:

Orjinalden alıntı: narenciye

privacy+nsqvvxn@facebook.com adresine "konu" yazan yere facebook hesabınızla ilgili e-posta adresinizi yazıp aşağıdaki yazıyı gönderin.

I don't have an access to my facebook account. It says to me: Invalid e-mail and password combination. But I receive e-mails from my facebook account. It is very important for me!

dostum yardımın için çok tşk. inş bi sonuca varırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby34

quote:

Orjinalden alıntı: narenciye

privacy+nsqvvxn@facebook.com adresine "konu" yazan yere facebook hesabınızla ilgili e-posta adresinizi yazıp aşağıdaki yazıyı gönderin.

dostum yardımın için çok tşk. inş bi sonuca varırız.

Arkadaşlar aynı sorun bendede oluştu. 2 profil açtım ikisinde de e-posta yı tanımıyor. Dedğiniz gibi elimdeki facebook yetkililerine yukarıdaki maili attım. Cevap olarak ileride cevap verecekleri ve şimdilik yardım sayfasını bakmam için bir adres içeren mail yolladılar.
    Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar, sizler bunu çözebildiniz mi veya başka bir işlem yaptınız mı.

• Arkadaşlar bilgisi olan yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.