Şimdi Ara

facebook hesabınız geçici olarak kilitlendi uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşımızın bir internet cafesi var bilgisayarlar yeni formatlandı yani virüs falan yok. sonradan anti virüs programı ile tarattim.

ben facebook girince bende herhangi bir uyari yok baska biri girince facebook hesabınız geçici olarak kitlenmistirdir diyor sonra açilmasi için özel karakterler sunu taniyormusunuz geliyor.

ben girince hiç bir sorun yok baska gelince hesabı kitleniyor.

bu nasil seydi anliyamadim.Aklınızda en ufak bir fikir varsa paylasirsaniz sevinirim .

• Sorun pcde degildir muhtemelen facebook ile ilgili bir problem
  • hocam bizim arkadaş bursa dan benim pc den nete giriyordu. Bir anda hesabınız geçici olarak kilitlendi lütfen kimliğinizin fotoğraafını falan yollayın dedi. Sonra sevgilisini aradı. Sevgilisi de izmir den girmiş. Farklı pc lerden girince facebook hesabı kitliyor
  • Cep telefonu onayı yapılmamış hesaplarda olabiliyor böyle şeyler. Tek IP üzerinden bir sürü hesaba girmek istenmesi durumunda da sorun olabiliyor.
  • müdür aynısı 3 gün önce basima geldi aksam çikarken dedi bunu sonra ertesi gün işten geldiğimde açip bakip ve sorun ortada yoktu muhtemelen seninkide böyle birşeydir düzelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.