Şimdi Ara

Facebook hesap kapatmayla ilgili sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdaki konulardan bazılarında var ama benim sorunum biraz farklı..

Hesabıma girecekken:

Hesabınız kapatılmıştır. Herhangi bir sorunuz veya kaygılarınız varsa buradaki SSS sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. diye bir uyarı veriyor.

Ama profilime bağlı olan hayran sayfam kapatılmamış.Yani diyelimki benim ismim ali kemal ve facebookda bu ad ile bir hesabım var.Birde bu hesabla açtığım Müzik severler diye bir sayfam var.Hesabım kapatılmış ama müzik severler sayfam hala duruyor.Ama hesabıma erişemediğimden Hayran sayfamada bir müdahalee bulunamıyorum...

Bir çok mesaj okudum facebbok hesabının kapatılıp nasıl açılacağına dair.Maillerimi gerekli yerlere gönderdim ama cevep gelirmi bilmiyorum.Benim istediğim şey bu hayran sayfamı kontol etmem için illaki hesabımın aktifmi olması lazım.Yani ne biliyim hayran sayfamı başka bir facebook hesabına bağlayamazmıyım?

Lütfen görüşleriniz bekliyorum..

• benimde aynı şey oldu kardeşim
    ne oldu açıldımı senin facebook?
  • aynı problem bendede var sunu yazdılar cevap

Hesabınız Hak ve Sorumluluklar Bildirgemizi ihlal ettiğiniz için kapatılmıştır. Hesabınızı hiçbir nedenden dolayı tekrar etkin hale getirmeyecek ve ihlaliniz ile ilgili daha fazla açıklama yapmayacağız. Bu karar kesindir.

Kapanan hesaptaki bütün veriler erişime kapatılmıştır ve herhangi bir şekilde paylaşılması veya tarafınıza gönderilmesi mümkün değildir. Ayrıca, engellenmiş bir e-posta adresi kişisel bir hesap açmak veya başka bir hesaba eklemek için kullanılamaz.

Lütfen hesabınızın tek bir şikayet üzerine kapatılmadığını ve bu kararın detaylı bir inceleme sonucu verildiğini unutmayınız. Facebook Kullanım Koşulları'na aykırı olan bir içeriği bildirmek isterseniz, sitedeki çoğu içeriğin etrafında bulabileceğiniz "Şikayet" bağlantılarını kullanınız. Bunun sonrasında bu içeriği gözden geçirecek ve gerekli eylemlerde bulunacağız. Yapacağınız şikayetlerin gizli tutulacağından emin olabilirsiniz.

• Bu Gönderilen Mesajlarında Facebook'un Samimi Olduğunu Zannetmiyorum (Lütfen hesabınızın tek bir şikayet üzerine kapatılmadığını ve bu kararın detaylı bir inceleme sonucu verildiğini unutmayınız). Bir Video Ekledim diye benim de hesabımı kapatmışlardı ve hiçbir şekilde de cevap vermediler ..Video da Sakıncalı Video da değildi sadece yabancı video....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.