Bildirim
Facebook İnstagram Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çözdünüz mü hocam? -
Aynı zamanda gizlilik ayarlarından da onay vermeniz gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilmiyorum çözmüşsünüzdür belki ama, cevap vermek istedim;
öncelikle pc den facebook a gireceksiniz oradan uygulamalardan instagram'ı bulacaksınız cep telefonuma gönder diyeceksiniz, böylelikle telefonunuzda da kullanmaya başlayabiliriniz. instagram a girip facebook arkadaşlarını ekleyebilirsiniz artık. -
quote:
Orijinalden alıntı: selcukacar
bilmiyorum çözmüşsünüzdür belki ama, cevap vermek istedim;
öncelikle pc den facebook a gireceksiniz oradan uygulamalardan instagram'ı bulacaksınız cep telefonuma gönder diyeceksiniz, böylelikle telefonunuzda da kullanmaya başlayabiliriniz. instagram a girip facebook arkadaşlarını ekleyebilirsiniz artık.
Konuyu horlatmak gibi olmasın ama bunu yapıyorum "Bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar dene." diyor bu sefer de. -
Aynı sorun bende de var ya çözebildin mi :( -
arkadaşlar,
İos ayarlar bölümünden facebook a girin ve oraya kullanıcı girişi yapın ve alttan intsgramı açın. daha sonra instagramı yeniden kurup varolan kullanıcıyı seçmeden ustten facebook ile giriş yap diyip giriş yapın. daha sonra ilk ekrana geri dönüp kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapın. sorun ortandan kalkacaktır. bunları yaparken gizlilikten intangrama izin vermiş olmalısınız.
kolay gelsin -
çözebilen oldu mu -
2 haftadır aynı problem, facebooka bağlanamadı hatası, çözümü bugün buldum, ayarlardan facebook hesabından çıkış yap, instagram hesabından da çık, sonra facebook hesabını açmadan instagram hesabını aç , sonra telefonun ayarlarından facebookunu tanımla, bu işlem sırasıyla oluyor , bugün hallettim. -
Arkadaşlar hastag sorunu yasayan var mi?
Merhaba.İnstagramda paylastigim fotoğrafi ayni zamanda facede payladmak istiyorum paylasiyorum o an facemde fotograf gorunuyo ama birkac gun sonra ben profilimde goruyorum ama arkadaslarima gorunmuyor bunu nasil duzeltebilirim
İnstagram uzerinden facebooka attıgım resimleri bir kaç gün sonra arkadaşlarım profilimde göremıyor. Fotograf herkes açık konumda. -
Öncelikle Siteniz İçin Size Başarılar Diliyorum İnşallah Hedeflerinize ulaşabilirsiniz Size destek olmak için reklamlarınızı yayınlıyabileceğiniz bir adreste ben vermek isterim
Merhaba Arkadaşlar öncelikle size SosyalReklamcı Sisteminin Amacını Belirtmek istiyorum
Düşününki X Adında Bir Arkadaşınız Var Ve Bu Arkadaşınız Web Sitesi, Facebook, Twitter, Google, İnstagram, Youtube vb. Bir Sayfa Oluşturmuş Diyelim Bizde X Arkadaşımızı Destek Olmak için Sayfasını Beğenip Reklamlarına Tıklayıp Paylaşımlarını Paylaşarak Daha Çok Yayılmasına Ve Gelir Kaynaklarına Destek Olmaya Çalışırız İşte Sistemimizin Temel Amacı Budur Sisteme Kayıtlı Olan Herkes X Adındaki Arkadaşımız Olup Ona Destek Olmaya Çalışıyoruz…
Sistemin Diğer Bir Faydası da İnternetten para Kazanmak isteyen Bir Ek gelir Elde etmek isteyenler için Web Sitesi, Facebook, Twitter, Google, İnstagram, Youtube vb. Reklamlara Tıklayarak Kazandıkları Kredileri Paraya Çevirebilmeleridir.
Benim Referans Linkim Bu arkadaşlar Bu Link Üzerinden Kayıt olursanız Bende Kazanırım Şimdiden herkeze Teşekkür Ederim
http://www.sosyalreklamci.com/?ref=6
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X