Şimdi Ara

Facebook Kapatıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SlymnSntrk

Facebook artık iyice saçmaladı. Virüsler mi dersin paylaşımların trollugu mü dersin bitirdi iyice. En son bilgisayarıma giren virüs sonucunda bilgisayara format atmamdan sonra bir daha da girmedim. Facebookun yükseliş dönemi de bitti zaten

Her eve girdi facebook, nasıl yükselsin daha? Kabilelere laptop hediye edip onlarıda mı üye yapsınlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke kapatılsa. Sırf iletişim için kullanıyorum şahsen. Millet Facebook kafa oldu çıktı. Twitter yetiyor.
  • yan sekmede açık yav yazmaya gelmiştim..

• Facebook ergenlerle dolup taştığı için kapatılsa da kapatılmasada pek umrumda olmaz açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Facebook artık iyice saçmaladı. Virüsler mi dersin paylaşımların trollugu mü dersin bitirdi iyice. En son bilgisayarıma giren virüs sonucunda bilgisayara format atmamdan sonra bir daha da girmedim. Facebookun yükseliş dönemi de bitti zaten

Her eve girdi facebook, nasıl yükselsin daha? Kabilelere laptop hediye edip onlarıda mı üye yapsınlar?

Yavaş yavaş üyeler geri çekilmeye başladı. Herkesin hesabı var ama kullanmayanlar var. Anlık toplam online sayısında ciddi düşüş olduğunu okumuştum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Yavaş yavaş üyeler geri çekilmeye başladı. Herkesin hesabı var ama kullanmayanlar var. Anlık toplam online sayısında ciddi düşüş olduğunu okumuştum

tee ilk zamanlardaydı o arkadaşlarını bul olayı falan, 1 yıldır kapalıydı hiç gerekliliğini çekmedim ergen yuvası, stabil ortamı bozuldu..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.