Şimdi Ara

Facebook | Kapitalizm oynayanlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
31.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni başladım kola satıyorum. Öneri, tavsiyeler varsa paylaşalım bu konu altında.

Ayrıca hile var mı yav?

• Yeni başladım oyuna.Bir tane manav kurdum memleketimde,hıyar aldım ama nasıl satacağım
  • bende manav krdum Tekirdaağ da ama pek bilgim yok bkleyip görücez
  • bende yeni başladım manav açtımda iyi para kazanamıyom :) fiyatı yükseltince satılmıyo bide rakipler var sürekli çekiyolar fiyatları
  • güzel bence oyun ama tavsiye verin iyi oynayan arkadaşlar
  • Ya adam 1 lvl 100 200 yıldız kazanıyo nasıl yapıyolar bunu davetlede olmıcak fabrika açamaz oldum yıldız bulamıyom :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ber0s

Ya adam 1 lvl 100 200 yıldız kazanıyo nasıl yapıyolar bunu davetlede olmıcak fabrika açamaz oldum yıldız bulamıyom :S

fabrika yıldızlamı açılıyor.. :S:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en güzeli bankada değerlendirin paranızı ben hiçbirşey almadım para bankada saat başı 110 tl kazanıom günde 2500 tl hangi yeri kurduğunuz zaman günde 2500 tl kazanıosunuz........
  • peki bankaya yatırdığın para kaç lira?
  • bosuna oynamayın ben oyun 5.si oldum tüm parayı bankaya ytrdm ertesi gün girdiğimde yeni baştan başlamıstı herşey silinmişti bi amaç yok sadece zaman kaybı.. bnm düşünceme göre tabi
  • bende oynadım belki farmville fishville gibi değil kalitelidir diye umdugumu bulamadım yani
  • Ben de kötü diye düşünmüştüm..Ama hiç fena değil..4-5 gündür devamlı oynuyorum..
    Ama orda da yıldız sorunu var..hep yıldız istiyor :(

eRepublik isteyen şurdan kayıt olabilir:

http://www.erepublik.com/tr/referrer/mk2812
  • şuanda oyun çökmüş durumda ve telefonla aldığınız yıldızlarıda yüklemiyorlar tamamen muamma ben kıllandım bu oyundan???
  • o değilde hilesi var diolar ben hala bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCB

Yeni başladım oyuna.Bir tane manav kurdum memleketimde,hıyar aldım ama nasıl satacağım

Kendisi otomatik olarak satıyor sen sadece dükkana tıklayarak satış fiyatını belirle ya bilgisayar otomatik olarak 16dk ya bir alıyor yada birileri satın alıyor

quote:

o değilde hilesi var diolar ben hala bulamadım

Yok öyle birşey hocam varsada kimse bilmiyor

quote:

şuanda oyun çökmüş durumda ve telefonla aldığınız yıldızlarıda yüklemiyorlar tamamen muamma ben kıllandım bu oyundan???

Oyun yapım aşamasında fazla rağbet gördüğü için aksaklıklar olabiliyor

3 Tane tekel dükkanım var 1 market 1 mobilya 1 elektronik 1 de giyim ile manav var seviye 4 teyim

• quote:

Orijinalden alıntı: winnerxx

bosuna oynamayın ben oyun 5.si oldum tüm parayı bankaya ytrdm ertesi gün girdiğimde yeni baştan başlamıstı herşey silinmişti bi amaç yok sadece zaman kaybı.. bnm düşünceme göre tabi

Arkadaşa bende katılıyorum. İlk çıktığı zaman oynamıştım. Son seviyeye geldiğimde oyun tekrar başladı ve oynamayı bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

quote:

Orijinalden alıntı: winnerxx

bosuna oynamayın ben oyun 5.si oldum tüm parayı bankaya ytrdm ertesi gün girdiğimde yeni baştan başlamıstı herşey silinmişti bi amaç yok sadece zaman kaybı.. bnm düşünceme göre tabi

Arkadaşa bende katılıyorum. İlk çıktığı zaman oynamıştım. Son seviyeye geldiğimde oyun tekrar başladı ve oynamayı bıraktım.

Cidden en baştan mı devam ediyor oyun ? Zaten sıkıcı fakat ne bilim ticaret felan güzel gelmişti bana

• Ya çiftlik kurdum koyun yün falan üretiyorum hiç kimse almıyor ne lanet iş bu ya bütün para gitti nerdeyse şimdi toparlanmak zaman alacak
  • ya ne biçim bir oyundur geçen hafta başladım 6 seviyeye geldim şimdi açtım baştan başlamış
  • Arkadaşlar yeni başlayanlara ve oyuna devam edenlere tavsiyem var BURAYAAAAAA

Şimdi oyuna yeni başladınız ve 1 tane tekel dükkanı açın sonra sigara alın fakat fiyatı 1.00 dan aşağıda olsun 700 paket alın ve dükkana girip zararına sat diyin çünkü zararına sat derseniz 1 tane sigarayı 1.00 dan zararına satıyo sizde zaten tanesini 1.00 den aşağı aldığınız için kar edeceksiniz ve kar ettiğinizi göreceksiniz sigarayı ne kadar ucuz ve seri alırsanız o kadar hızlı servet yaparsınız ben 2 günde 5.seviyeye geldim.

VE BU ARADA OYUNUN HİLESİ DAHA YOKTUR ESKİDEN VARMIŞ FAKAT O ZAMAN OYUN YAPIM AŞAMASINDA OLDUĞU İÇİN NORMALDİR FAKAT ŞİMDİ HİLESİ YOK.

VE ŞU ANDA 2 GÜNDE YANİ= 154.227,88 TL SERVETİM VAR DAHA DA ARTTITIYORUM SİZE DE İYİ KAZANMALAR.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.