en güzeli bankada değerlendirin paranızı ben hiçbirşey almadım para bankada saat başı 110 tl kazanıom günde 2500 tl hangi yeri kurduğunuz zaman günde 2500 tl kazanıosunuz........
peki bankaya yatırdığın para kaç lira?
bosuna oynamayın ben oyun 5.si oldum tüm parayı bankaya ytrdm ertesi gün girdiğimde yeni baştan başlamıstı herşey silinmişti bi amaç yok sadece zaman kaybı.. bnm düşünceme göre tabi
bende oynadım belki farmville fishville gibi değil kalitelidir diye umdugumu bulamadım yani
Ben de kötü diye düşünmüştüm..Ama hiç fena değil..4-5 gündür devamlı oynuyorum.. Ama orda da yıldız sorunu var..hep yıldız istiyor :(
şuanda oyun çökmüş durumda ve telefonla aldığınız yıldızlarıda yüklemiyorlar tamamen muamma ben kıllandım bu oyundan???
o değilde hilesi var diolar ben hala bulamadım
quote:
Orijinalden alıntı: OCB
Yeni başladım oyuna.Bir tane manav kurdum memleketimde,hıyar aldım ama nasıl satacağım
Kendisi otomatik olarak satıyor sen sadece dükkana tıklayarak satış fiyatını belirle ya bilgisayar otomatik olarak 16dk ya bir alıyor yada birileri satın alıyor
quote:
o değilde hilesi var diolar ben hala bulamadım
Yok öyle birşey hocam varsada kimse bilmiyor
quote:
şuanda oyun çökmüş durumda ve telefonla aldığınız yıldızlarıda yüklemiyorlar tamamen muamma ben kıllandım bu oyundan???
Oyun yapım aşamasında fazla rağbet gördüğü için aksaklıklar olabiliyor
3 Tane tekel dükkanım var 1 market 1 mobilya 1 elektronik 1 de giyim ile manav var seviye 4 teyim
quote:
Orijinalden alıntı: winnerxx
bosuna oynamayın ben oyun 5.si oldum tüm parayı bankaya ytrdm ertesi gün girdiğimde yeni baştan başlamıstı herşey silinmişti bi amaç yok sadece zaman kaybı.. bnm düşünceme göre tabi
Arkadaşa bende katılıyorum. İlk çıktığı zaman oynamıştım. Son seviyeye geldiğimde oyun tekrar başladı ve oynamayı bıraktım.
quote:
Orijinalden alıntı: huseyin16
quote:
Orijinalden alıntı: winnerxx
Arkadaşa bende katılıyorum. İlk çıktığı zaman oynamıştım. Son seviyeye geldiğimde oyun tekrar başladı ve oynamayı bıraktım.
Cidden en baştan mı devam ediyor oyun ? Zaten sıkıcı fakat ne bilim ticaret felan güzel gelmişti bana
Ya çiftlik kurdum koyun yün falan üretiyorum hiç kimse almıyor ne lanet iş bu ya bütün para gitti nerdeyse şimdi toparlanmak zaman alacak
ya ne biçim bir oyundur geçen hafta başladım 6 seviyeye geldim şimdi açtım baştan başlamış
Arkadaşlar yeni başlayanlara ve oyuna devam edenlere tavsiyem var BURAYAAAAAA
Şimdi oyuna yeni başladınız ve 1 tane tekel dükkanı açın sonra sigara alın fakat fiyatı 1.00 dan aşağıda olsun 700 paket alın ve dükkana girip zararına sat diyin çünkü zararına sat derseniz 1 tane sigarayı 1.00 dan zararına satıyo sizde zaten tanesini 1.00 den aşağı aldığınız için kar edeceksiniz ve kar ettiğinizi göreceksiniz sigarayı ne kadar ucuz ve seri alırsanız o kadar hızlı servet yaparsınız ben 2 günde 5.seviyeye geldim.
VE BU ARADA OYUNUN HİLESİ DAHA YOKTUR ESKİDEN VARMIŞ FAKAT O ZAMAN OYUN YAPIM AŞAMASINDA OLDUĞU İÇİN NORMALDİR FAKAT ŞİMDİ HİLESİ YOK.
VE ŞU ANDA 2 GÜNDE YANİ= 154.227,88 TL SERVETİM VAR DAHA DA ARTTITIYORUM SİZE DE İYİ KAZANMALAR.