Şimdi Ara

Facebook,msn,skype görüntülü aramalardaki sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abiler,ablalar,kardeşler. Skype,facebook ve msnden görüntülü arama gönderiyorum ve karşımdaki kabul ettiği an bi hata vererek program kapanıyor. Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraopen

Merhaba abiler,ablalar,kardeşler. Skype,facebook ve msnden görüntülü arama gönderiyorum ve karşımdaki kabul ettiği an bi hata vererek program kapanıyor. Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Kullandığın tarayıcıyı, internetini, tam olarak verdiği hatayı buraya mesajımı alıntılayarak yaz, yardımcı olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Erkuş ~

quote:

Orijinalden alıntı: bugraopen

Merhaba abiler,ablalar,kardeşler. Skype,facebook ve msnden görüntülü arama gönderiyorum ve karşımdaki kabul ettiği an bi hata vererek program kapanıyor. Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Kullandığın tarayıcıyı, internetini, tam olarak verdiği hatayı buraya mesajımı alıntılayarak yaz, yardımcı olurum.

bende de aynı sorun chrome kullanıyorum karşıdaki aramayı kabul ettiğinde veya ben kabul ettiğimde arama sonlandırıldı deniyor ve kapanıyor.skype programında facebooka bağlanıyım dedim orada da çerezler etkin değil dedi bağlanamadı.ayarlara baktım ama her şey normal gözüküyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Whatsapp Web Kamera Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    WHATSAPP WEB VİDEO SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.