Bildirim
Facebook,msn,skype görüntülü aramalardaki sorun
Ingenuity Baby Base 2'si 1 Arada Booster Besleme ve Kendinden Saklama Tepsili Yer Oturağı, Kaşmir : Amazon.com.tr: Bebek
https://www.amazon.com.tr/Ingenuity-Booster-Feeding-Floor-Self-Storing/dp/B0CKNWFJQ7
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bugraopen
Merhaba abiler,ablalar,kardeşler. Skype,facebook ve msnden görüntülü arama gönderiyorum ve karşımdaki kabul ettiği an bi hata vererek program kapanıyor. Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Kullandığın tarayıcıyı, internetini, tam olarak verdiği hatayı buraya mesajımı alıntılayarak yaz, yardımcı olurum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Faruk Erkuş ~
quote:
Orijinalden alıntı: bugraopen
Merhaba abiler,ablalar,kardeşler. Skype,facebook ve msnden görüntülü arama gönderiyorum ve karşımdaki kabul ettiği an bi hata vererek program kapanıyor. Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Kullandığın tarayıcıyı, internetini, tam olarak verdiği hatayı buraya mesajımı alıntılayarak yaz, yardımcı olurum.
bende de aynı sorun chrome kullanıyorum karşıdaki aramayı kabul ettiğinde veya ben kabul ettiğimde arama sonlandırıldı deniyor ve kapanıyor.skype programında facebooka bağlanıyım dedim orada da çerezler etkin değil dedi bağlanamadı.ayarlara baktım ama her şey normal gözüküyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X