Şimdi Ara

Facebook oyunlarında zorlanmaya son

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok kişinin zevkle oynadığı facebook uygulamalrı yani oyunlarında herhangi bir masrafa gerek kalmadan zevk alıp hırs haline gelen seviye yükseltme bölüm geçme yarışında bir adım önde olabilmek mümkün. zararsız ve uygulaması kolay ola bu ufak kaçamaklar sayesinde rakiplerin önüne bir adım daha geçmek mümkün. en favori oyunların bile çok basit hilelerle oynabileceği bu ortamda programsız okey 101 plus hile zengin oyun yamaları sayesinde sizde işlerinizi kolaylaştıra bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal300 -- 11 Kasım 2013; 10:57:53 >

• Site güvenilir mi yani indirin dedikleri programlarda herhangi bir virüs çetesi çıkmaz dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle virüs yok özenle içerik ekleniyor bu konuda inanın elimizden gelen titizliği gösteriyoruz gönül rahatlığıyla download yapabilirsiniz.
  • tüm oyunların hileleri yok. yabancı sitelerde arıyorum hep saçma programlar veriyorlar mesela isles of war hilesini bir türlü bulamadım sizde de yok. youtube da vidyolar mevcut ama hileyi gerçekten veren yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.