Şimdi Ara

Facebook profile müzik çalar ekleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
48.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam sen ne yapmışsın böyle, benim verdiğim bağlantıya tıklayacaksın sonra bu uygulamayı safyama ekle diyecektin.. Sonrasında sayfa ayarlarına girip müzik çaları bulup oradan yeni müzikleri ekleyeceksin.. Yani sen bura nasıl geldin ben anlamadım..

verdiğim linkten uygulamayı sayfana ekledikten sonra sayfana gelip sol taraftaki profil resminin altından sayfayı düzenleye tıkla.. resimdeki gibi bir ekranla karşılaşacaksın.. Müzik çaları bul sonra düzenleye tıkla ve müzikleri ekle sayfana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 20 Mart 2010; 0:35:47 >

• http://www.facebook.com/#!/MusicPlayerApp
    uygulamasını ve daha bırcok uygulamayı sayfama ekleyemıyorum. Neden oluyor acaba? Hiç bir sayfa goruntulenmıyor. "Sonuc yok "diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: savasavcu

http://www.facebook.com/#!/MusicPlayerApp
    uygulamasını ve daha bırcok uygulamayı sayfama ekleyemıyorum. Neden oluyor acaba? Hiç bir sayfa goruntulenmıyor. "Sonuc yok "diyor

aynı sorun bende de var o sayfada sayfama ekle dedıgımde sonuc yok dıyor arkadaslar
  • http://www.muzikmatik.net bu siteye girip üye olun daha sonra sevdeniz şarkılardan bir liste olusturun ve face profiline ekle diyen hepsi bu kadar ben böyle istediğim kadar sorunsuz müzik yükleyebiiyorumm
  • ya peki profile girildiginde otomatik çalan şarkı ekleyebiliyormuyuz? Öyle olsa daha bir şekil olur
  • Elektronk imzanın karşısına adını soyadını yazacaksın.. Sonra ekleniyor..
  • calismiyor adam akilli uygulama yok mu ?
  • beyler bri gerckten yardım etsn cunkü kac günlerdir ugrastım ama yapamadm inat oldu artk bu facede profiline kutular konuluyor gs arması gbi uygulamalar arkadaslar,resimlerin altına bunu nsl eklicem bnde prıfilime yardmcı olursanz cok makbule gecerrr cwp wern ltfenn :(.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

calismiyor adam akilli uygulama yok mu ?

Facebook uygulamaların profildeki kutularına destek vermeyi zaten bırakacakmış, (şuan bu uygulamaya bende şarkı yükleyemiyorum, yüklemeye yağılan yere erişemiyor bilgisayar, belki youtube bulanan çözüm gibi bir çözüm gerekiyordur, şuan bir şekilde engellenmiş olabilir.) Ama uğraşıp başarmanın mantığı yok gibi, Profilimde uygulaman olduğu yerde Facebook'tan bir mesaj var yakında uygulama kutularına destek kaldırılacaktır diyor.
  • Anladıgım kadarıyla bu uygulamayı face sayfamıza değilde olusturdugumuz hayran sayfasına ekleyebılıyoruz yanılıyormuyum yoksa face ana sayfamıza bu uygulamayı ekleyebılıyormuyuz
  • Arkadaşlar lütfen yardım kafayı sıyırıcam. Sabahtan beri sayfama eklemeye çelışıorm. eskiden vardı şimdi onuda yapamıyorm. Çok sinir oldum uygulamaya ulaşılmıyor .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.