Şimdi Ara

facebook ta engelleyene ulaşmak?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
60.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, beni engelleyen ya da silen birine nasıl ulaşırım?
    Şüphelendiğim birini takip edicem ACİL YARDIM

• Yapay Zekanın Yanıtı

Facebook'ta Seni Engelleyen Kişiye Nasıl Ulaşabilirsin?

Facebook'ta seni engelleyen birine ulaşmak zorlu bir görev olsa da imkansız değildir. İşte yardımcı olabilecek bazı yöntemler:

• Messenger'dan Mesaj Atma: Facebook'ta seni engelleyen kişi seni Messenger'da da engellediyse, gizli bir mesajlaşma profili oluşturarak ona mesaj gönderebilirsin. Ancak, bu yöntem Facebook'un şartlarını ihlal edebilir.

• Ortak Bir Arkadaştan Yardım İsteme: Engellenen kişiyle ortak bir arkadaşın varsa, arkadaşından sana mesaj iletmesini isteyebilirsin.

• Yeni Bir Hesap Oluşturma: Yeni bir Facebook hesabı oluşturarak engellenen kişiyle tekrar iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Ancak, bu yöntem de Facebook'un sahte hesaplara ilişkin politikalarına aykırı olabilir.

• Engellenen Kişinin Profilini Görme: Facebook engelleyen kişinin profilini görmek mümkün değildir. Ancak, engellemeyi geçici olarak kaldırmak için bir Facebook engel kaldırma hilesi kullanabilirsin. Bu yöntemler güvenilir olmayabilir ve hesabının askıya alınmasına neden olabilir.

• Dolaylı Yoldan İletişim Kurma: Engellenen kişiye doğrudan mesaj gönderemezken, ortak arkadaşlarınız aracılığıyla veya kamuya açık forumlarda yorum yaparak dolaylı yoldan iletişim kurabilirsin.

Unutma, Facebook'un şartlarını ihlal eden yöntemleri kullanmak hesabının askıya alınmasına veya kapatılmasına neden olabilir. Engellenen kişiyle iletişime geçmeden önce potansiyel riskleri dikkatlice değerlendirmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam sana tavsiyem şu feys boku sil gitsin. ben de 2 paralık adamsan faydadan çok zararı var şu bokun. beni de bir olaydan ötürü beni mi engellemiş yoksa başka bir nedenden hesabını mı kapatmış çözemedim. başka arkaaşlarımın resim albümünde adı slik çıkıyor fotoğraftakiler kısmında. adını aratıyorum profili tam kapalı olarak çıkıyor. şimdi engelendiğin zaman profili kapalımı görürsün hiç mi görmezsin ? fotoğraf etiketinde silik mi görününür falan filan diye ayar olacağıma kaparım gider arkadaş. bu millere göre değil bu uygulama
  • Yeni hesap açıp anca olur
  • Bildiğim kadarıyla imkansız birşey. Eğer takip edeceğiniz kişi kızsa erkek fake hesap, erkekse kız fake hesap açabilirsiniz
  • mümkün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobmer

Arkadaşlar ben bir firma açtım.Fakat gelen giden yok?Ne yapmalıyım?Her yerimde sivilceler çıktı.İnternet zerinden tüm sitelerede kayıt oldum fakat nafile.Fakat en sonunda bir siteye kayıt oldum benim sivilcelerimi birazda olsun geçirdi.Siteye teşekkürler <strong><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=57133422&url=http://www.dukkanimdan.com/" data-href="http://www.dukkanimdan.com/">rehber</a></strong>

Sorununu konu dışında paylaşabilirsin.
    Konu dışında konu açmak için BURAYA tıklayabilirsin.

• malesef öyle bir seçeneğiniz yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Bozkurt

Bildiğim kadarıyla imkansız birşey. Eğer takip edeceğiniz kişi kızsa erkek fake hesap, erkekse kız fake hesap açabilirsiniz

öyle birsey yok ama alternetif olarak bu yöntem denenebilir.
  • Bencede imkansız
  • Bir tane eklenti vardı silenleri görebiliyodum adını unuttum.
  • Sizin engelinizi kaldırması lazım.Yoksa olmaz.Ancak yeni bir hesap açıp o üyeyi takip edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç Çelik

Bir tane eklenti vardı silenleri görebiliyodum adını unuttum.

Unfriend Finder
  • seni engelleyene yeni hesaptan bak gör küfür et sen onu engelle
  • Birisi sizi engelledi diyelim o kişinin sadece profil adresini bilmeniz yeterli oluyor,eğer bilmiyorsanız profil adresini tarayıcınızda ki geçmişe bir göz atın elbet tıklamışsınızdır profiline,oradan ulaşabilirsiniz profil linkine.
    Profil Linki: https://www.facebook.com/hayalcin İse bu kişin face mail adresi: hayalcin@facebook.com’ dur.
    Şimdi facebookta mesajlardan yeni mesaj gönder yazan yere tıklıyoruz ve mesajınızı göndereceğiniz adrese facebook mail adresini yazıyorsunuz ve mesajınızı yazıp gönderiyorsunuz.Sorunsuz bir şekilde yazdıklarını gidiyor bizzat kendim 2 farklı hesap üzerinde test ettim.Ben şimdi bu hileyi paylaşıyorum eğer olur ki facebook bu yazımdan haberdar olurda buna bir önlem alırsa hayalcinde çözüm bitmez şimdi o zamanda facebook dışında mail hizmeti sunan gmail,Hotmail,yahoo gibi herhangi bir mailinizi açınız ve mesajınızı yazınız mail göndereceğini adrese de kişinin facebook mail adresini yazınız ve gönderiniz.

Kaynak:http://hayalcin.com/facebookta-sizi-engelleyene-mesaj-atma-yontemi.html#ixzz32eRkCFgI
    Follow us: @HayalcinZeytin on Twitter | Hayalcinzeytin on Facebook
    Not:Alıntıdır

• tbdz kullanıcısına yanıt
    http://www.upload.gen.tr/d.php/www/n07tL/Unfriend-Finder.rar.html

bi de bunu dene.Umarım işine yarar
  • Engelli hesaptan değil de, başka bir hesaptan ulaşabilirsin ancak.
  • Anca yeni hesapdan ulaşabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.