Şimdi Ara

Facebook'u Bırakmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar. Dediğim gibi Facebook'u bırakmak istiyorum. Kullanma amacım arkadaşlarla mesajlaşmak ve durumlarına bakmak. Arkadaşlarla mesajlaşmak için zaten Skype kullanıyorum ama genede Facebook'u bırakamıyorum, dondursam bile 1-2 haftaya tekrar açmak istiyorum.

Facebook'tan uzaklaşmak için ne yapabilirim, dalgaya almadan önerileriniz neler?

• Sigara, alkol vb. olsaydı öneri çok ama sanal bir şey bu. Tamamen senin iradenle alakalı.
  • Bence hesabındaki her şeyi (mesaj, arkadaşlar, uygulama izinleri, uygulamaların vs.) sil sonra da facebook hesap şifreni buraya yaz. Birisi şifreni değiştirsin sana vermesin sen de hesabına girmeyince Facobook'suz kalacaksın. Unutmadan eğer bunu yaparsan hotmail hesabını da (önemli şeylerin varsa yapma üstte yazdığımı tabbi) kapat bence.

Hotmailinde kredi kartı vs. şeyler varsa hiçbir yazdığımı yapma. Sadece bir öneri...
  • Şifre değiştirmeye gir allah ne verdiyse bas klavyeye istesende giremezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyxx

İyi forumlar arkadaşlar. Dediğim gibi Facebook'u bırakmak istiyorum. Kullanma amacım arkadaşlarla mesajlaşmak ve durumlarına bakmak. Arkadaşlarla mesajlaşmak için zaten Skype kullanıyorum ama genede Facebook'u bırakamıyorum, dondursam bile 1-2 haftaya tekrar açmak istiyorum.

Facebook'tan uzaklaşmak için ne yapabilirim, dalgaya almadan önerileriniz neler?

saçma sapan şifre koy kağıda yaz kağıdı klozete at sifonu çek
  • Cevaplar çok orjinal dostlar sağolun Dün Fifa 14'ü indirdim paso oynuyorum artık Facebook falan aklıma bile gelmiyor
  • Çok büyütmüşsün kafanda facebook u farzet net in yok telin bozuldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

Şifre değiştirmeye gir allah ne verdiyse bas klavyeye istesende giremezsin

Klavyeye Allah ne verdiyse bassa şifre tekrarında ne yazacak??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyxx

İyi forumlar arkadaşlar. Dediğim gibi Facebook'u bırakmak istiyorum. Kullanma amacım arkadaşlarla mesajlaşmak ve durumlarına bakmak. Arkadaşlarla mesajlaşmak için zaten Skype kullanıyorum ama genede Facebook'u bırakamıyorum, dondursam bile 1-2 haftaya tekrar açmak istiyorum.

Bence söyle yap bası kişiler sayısız facebook hesabı almak istiyolar onlardan bul sat 5-10 tl ne kadar hiç değilse bi boka yaramış olur ve kurtulmuş olursun
  • Şifreyi göster desin copy yap bitir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkem01 B kullanıcısına yanıt
    Şifre yazma kısmında copy oluyomu ya??
  • copy olmasada zaten göster dedikl yaz aynısnı
  • Bende dondurdum hesabımı inan rahatladım,aklıma geldiği vakit hemen oyuna falan giriyorum veya Dh'de takılıyorum.aklına geldi mi seninde direk Dh'de takıl
  • ben de dondurup dondurup geri aciyorum, bu illetten kurtulmak mümkün degil. birak acik dursun ama fazla girmeyiver.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.