Şimdi Ara

Facebook'un sahibi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
40.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Junior b03 psycho

Oxford University de yatakhanede kurmustur.Facebook u kurmasındaki amac yaygın bir hale getirip eski arkadaslarını bulmak ve insanlarında bulmasını istemesidir.Facebookun %1 ini 250milyon dolara sattı bu eleman bu arada Haberlerde soylemisdi

Harvard' da okul içi arkadaşlarıyla iletişim için kurmuş bildiğim kadarıyla.
  • oxfor yada harvard fark etmez bunlar zaten dünyanın en iyi okulları

ama benim en çok hayranı olduğum kevin mitnick dünyanın en iyi hackeri
  • quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

quote:

Orjinalden alıntı: Junior b03 psycho

Oxford University de yatakhanede kurmustur.Facebook u kurmasındaki amac yaygın bir hale getirip eski arkadaslarını bulmak ve insanlarında bulmasını istemesidir.Facebookun %1 ini 250milyon dolara sattı bu eleman bu arada Haberlerde soylemisdi

Harvard olmasın o?

Dostum Oxford die aklımda kalmıs yanlıs solediysem affola Ama bu 250Milyon dolar olayı dogrudur.Microsoft tamamını almak istemistir hemde daha dusuk bir fiyata,ama eleman 250.000.000$ dolara satmıs %1 ini

• kevinn mitnick adam dahinin de ütünde bir şey adamın yaptıklarını duydunuzmu hiç ?
    ben böle bilgisayarla ilgili konuları severim
  • resmimi foruma koyanlar şikayet edilmiştir kaldırırmısınız lütfen resimlerimi
  • adam uğraşmış yapmış , şimdi milyoner yani Sorun yok
  • Facebookun sahibi hakkında bilgi için:http://tr.wikipedia.org/wiki/Mark_Zuckerberg
  • adam en fazla bi yıl çalışıp bi site yaptı artık hayatı boyunca çalışmasına gerek yok

ama helal olsun walla
  • Bir ara haberlerde çıkmıştı işte azmin zaferi falan. Bİlmem 260 dolar a mı ne mal olmuş zamanında o site sora geliştirmiş işte vs vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet212

oxfor yada harvard fark etmez bunlar zaten dünyanın en iyi okulları

ama benim en çok hayranı olduğum kevin mitnick dünyanın en iyi hackeri

ne alaka
  • Ulan facebook ortada yokken tr'de eskiarkadaşınıbul.com vardı fikir vardı ortada iş reklamda yatıyor.
  • BEN DEDİM Kİ HORVERD YADA XFORD FARK ETMEZ SİZİN ARANIZDAKİ TARTIŞMAYI BÖLEMK İÇİN YAPIYORUM
  • asıl google a bakın siz adamlar yavaş yavaş piyasayı ele geçircek mükemmel düşünceye sahipler microsofta racon kesebilecek bi google var
  • Böyle çok site çıktı ya.Bu adamda bir zekilik varmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.