Şimdi Ara

Facebook Zaman Tünelini Denediniz Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tango-1

Son derece saçma ve gereksiz. Bu sefer gerçekten gereksiz.

Aynen.Sanki biraz tumblr özentiliği olmuş bence.sayfayı kişiselleştirmeler falan..

Bundan önce de google plus özelliklerini ''ç''alıntılamışlardı.Ondan önce de twitter.Bu ne lan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 16 Aralık 2011; 0:02:19 >
  • ben de yürüttüm farklı paylaşımlar bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Aynen.Sanki biraz tumblr özentiliği olmuş bence.sayfayı kişiselleştirmeler falan..

Bundan önce de google plus özelliklerini ''ç''alıntılamışlardı.Ondan önce de twitter.Bu ne lan.

Çok aptalca bişey olmuş, hepi topu bi arkadaşlık sitesi, ne güzel adam gibi duvarımızda takılıyoduk, ne gerek vardı tünele köprüye

• quote:

quote:

quote:

Çok aptalca bişey olmuş, hepi topu bi arkadaşlık sitesi, ne güzel adam gibi duvarımızda takılıyoduk, ne gerek vardı tünele köprüye

Bunlar hep facebook un laz yazılımcısının başının altından çıkıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bunlar hep facebook un laz yazılımcısının başının altından çıkıyor

Nası bi lazsa katıksız yani böyle bi profil olamaz ya, millete ne canım benim eski gönderilerimden, belki ben apaçiydim, belki adam sevgilisinin 2 sene önceki sevglisine yazdığı şiiri görcek ne gerek var böyle şeylere ?

• yuh amma bilenmişsiniz yahu yeni tasarıma bende çok beğenmedim ama iyi gibi gelmişti okudukça yorumları çöktüm
  • nasıl kapatacaz :S
  • Guzel baska tasarımlar var mı?
  • hiç güzel olmamış eskiye dönmek isterdim ama dönülmüyor bu arada kapağı çaldım
  • rezerve
  • kaptım şablonu hemn koydum :)
  • nasıl geçiliyo yenı duzene
  • quote:

Orijinalden alıntı: notpad

nasıl geçiliyo yenı duzene

Zaman Tüneli'ni çalışır duruma getirmek içinhttps://www.facebook.com/about/timeline linkine tıklayıp, sayfada yer alan Zaman Tüneline Geç butonuna basmanız gerekiyor.

beğenmessen dönüş şuan yok galiba sövme sonra bana :)
  • Denedim. Güzel ama gerek yoktu böyle bir şeye.
  • başkasının gözünden gör diyince, her şey ortada gizlilik nasıl oluyor bunda
  • ilk mesajdaki bağlatıya gidersen gizlilik konusundaki ayarlara değinildi. eski gönderileri saklaman mümkün.
  • Güzel olmuş bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: PucLes1oN

ilk mesajdaki bağlatıya gidersen gizlilik konusundaki ayarlara değinildi. eski gönderileri saklaman mümkün.

bağlantı nerde ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan Cortez

quote:

Orijinalden alıntı: PucLes1oN

ilk mesajdaki bağlatıya gidersen gizlilik konusundaki ayarlara değinildi. eski gönderileri saklaman mümkün.

bağlantı nerde ??

bir bağlantının lafı mı olur yahu :) bağlantı bu:http://www.teknohaberim.com/makaleler/402-facebook-zaman-tueneli-bilmeniz-gereken-her-sey.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PucLes1oN -- 16 Aralık 2011; 1:03:31 >

• güzel olmamış beğenmedim ama zaten facebok fazla kullandığım yok dursun orda bi köşede zararı yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.