Şimdi Ara

Facebook Zamazingom Yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hemen konuya giriyorum. Şu facebook denilen zamazingoda benim hesabım yok. Yani hiç almadım.
    Çevremde hesabı olmayan yok gibi. Sırf üyeliğim yok diye bana uzaylı gibi bakanlar bile oldu.
    Bir zamanlar Netlog'lar, Yonja'lar bilmem neler vardı, o zamanlar zaten aklımız da pek ermiyordu üye olmuyorduk, günümüzde facebook denilen şey çıktı ve üye olmayan yok buna..

Şimdi düşünüyorum olsam mı olmasam mı... Önceden hiç eksikliğini hissetmezdim, halen hissetmiyorum
    ama kendimi artık üye olmak zorundaymışım gibi hissediyorum. Öyle saçma saçma yazılar, anketler
    pozlar, bilmem neler bana çok yapmacık geliyor, böyle düşünüyorum. Sizce facebook denilen zamazingonun
    da modası Netlog, Yonja vs. gibi geçicek, millet sıkılacak mıdır? Yoksa bu hep böyle devam edecek, herkes
    birgün buna üye olmak zorunda kalacak mıdır? Bir hesap almalı mı artık ne dersiniz? Yoksa bu duruşumu
    koruyup almamalımıyım? Bazılarına göre benim durumumda olan başka bir uzaylı var mı forumda?

• geçen hafta dondurdum hesabımı tahminen birkaç hafta girmezsem silinir.Boşa zaman kaybı olarak görüyorum.Profiline kim bakmış diye bir grubun 1m a yakın üyesi vardı düşün ortalama zeka seviyesini.
  • hoşlandığın bi kız var da ona ulaşmak istiyorsan açabilirsin

ya da çok iyi videolar dönuyor face'de sırf onları takip etmek için de üye olunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragNstein

geçen hafta dondurdum hesabımı tahminen birkaç hafta girmezsem silinir.Boşa zaman kaybı olarak görüyorum.Profiline kim bakmış diye bir grubun 1m a yakın üyesi vardı düşün ortalama zeka seviyesini.

Ya hocam oraya takılanların zeka seviyesini falan da geçtim, büyük kısmının ne olduğu, amacının ne olduğu belli de, ne bileyim çok yapmacık geliyor, bazen bakıyorum bizim arkadaşlarınkine, komik geliyor, yapay
    geliyor. Mesela MSN facebook kadar geniş olmayabilir belki ama o bu kadar saçma ve kurulan diyaloglar
    yapay değil. Daha doğrusu bu facebook fazla bir önem kazandı insanların üzerinde biraz fazla değer verildi.
    Kasıla kasıla fotoğraf çekilmeler, poz vermeler çok komiğime gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

hoşlandığın bi kız var da ona ulaşmak istiyorsan açabilirsin

ya da çok iyi videolar dönuyor face'de sırf onları takip etmek için de üye olunur

Hocam ben çok sayıda video sitesi takip ediyorum, facebook'a düşmeden zaten görüyorum ilginç videoların
    çoğunu, hatta millet birbirine '' lahn facede videoda şöyle şöyle '' demeden içimden zaten biliyorum onu
    diyebiliyorum. Yani video gündemini takip etmek için açmak durumunda değilim anlayacağın. Ha öbür dediğin
    şey için açmak ne kadar doğru ve faydalı olur tartışılır, çok geniş bir konu, sabaha kadar yorum yapılabilir yani.

• okulda yüzüne bakmadığım insanlarla facede kanka kardeş oluyorsun bu kadar saçma bir site
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragNstein

okulda yüzüne bakmadığım insanlarla facede kanka kardeş oluyorsun bu kadar saçma bir site

Bu dediğini diyen çok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.