Main sayfa olduğu için 2-3 gün içerisinde geri teslim edilcek diye yazdı Haldun Üstünel'in sayfası
admini kız olursa olur tabi..kim bilir nerelerde gezdi kimlerle konuştu
Bunlar çocukluk yahu. Hacklense ne olur ki ? Umursamayın geçin gidin. Rekabetinizi "fair" olarak sahada/tribünde yapın. GS nin sayfasını FB liler hackleyince -veya tersi- GS -veya FB- küçük mü düşüyor?
"Aidiyet hissi" iyidir de...
Buradaki yorumları görünce insanın aklına :
"Herşeyin fazlası fazla" veya
-bu forumda bir arkadaşın imzasında yazan-
"Her şey zehirdir. Mühim olan dozdur"
deyişleri geliyor.
Bir an için içinizdeki hırsı bastırıp sakin olun. Geriye çekilin ve "büyük resme" bakın. Böyle davranmanın hiç de makul olmadığını göreceksiniz.
Umut Abi'nin son açıklaması.
Merhaba Arkadaslar,
Sayfamizin hacklendigi admin hesabinin sifreleri ve hesabi su anda uzun suren ugrasimizdan sonra tekrardan bizde. Su anda sayfada butun adminiklerimiz duruyor ve sayfa admini olarak yorum bile yapabiliyoruz. Fakat sayfa silindigi icin facebook'un databaselerinden yeniden sayfaya erisim izni vermesini bekliyoruz.
Sayfayi hackleyen kisinin Ankara/Sincan'dan "Fenerbahceli" olmayan bir kisinin yaptiginida ogrendik.
Bu kisi ile su anda halen gorusmelerimiz devam ediyor.
Kendisi "Fatih Ikinci" denilen kisi degildir.
Bu kisinin ismi su anda yasal nedenlerden dolayi sakli tutuluyor ve bunu yapan kiside yaptigini itiraf ederek bizlere delilleriyle ispatladi.
Sozun ozu , sayfamiza yeniden kavusmak icin cok kisa bir suremiz kaldi.
Simdi yapilacak tek is sayfayi silen hesabimizdan facebook'a mail atip tekrar acarmisiniz demek olacak. Bunu yaptikdan maksimum 2 gun minimum bu aksama kadar sayfamizi yeniden aktif edecekler.
Size sahsen bunun pesini birakmayacagimi soyleyip namus sozu vermistim.
Ben sozumu yerine getirmek adina bugun bir cok isimden , ugrasimdan herseyimden olarak bu gorevin ilk ve en zor etabini yerine getirdim. Simdi geriye en kolay etabi kaldi..
Onu da dedigim gibi bir mail ile halledicez.
Herkese destegi icin cok tesekkur ederim.
Tamer Koc ve Murat Firat'a ozellikle bu mucadele yanimda olup destek verdikleri icin tesekkur ederim.
Sevgiler..
quote:
Orijinalden alıntı: M@v3rick__09
Bi yerde teroristler hackledi diyonuz bi yerde Fenerbahçe'liler ?
teröristin hacklediği falan yok kim dediyse atmış. fenerliler hackledi fenerlilere armağan olsun diye ileti yazdılar ve avatarı 6-0 skor tabelası ile değiştirdiler.kimin hacklediği belli yani bence çocukça bi davranış. çok önemli değil.
ulan şu sayfa geri gelsin öyle dumur olcaklarki yazmıslar bide heryerde Galatasarayı geçmek zorunda mıyız diye. eziklikte son nokta..
bide şimdi herkez asıl sayfa yok diye fan sayfası acıyor millette oraya üye oluyor bi kerede su fırsattan yararlanmayıp akısına bıraksalar. bi baktım bissürü sayfa acılmıs orjinal sayfa bu diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme