Şimdi Ara

Facebookta Kız Tavlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce böle bir başlık vardı uzun uzun yazılmış programlanmış argeler bütün ince püf noktaları süperdi gerçekten :) o başlık noldu

yazıları kaydeden yokmu ?

•  Facebookta Kız Tavlamak
  • Şu gençliğin haline bak içler acısı nelerle uğraşıyorsunuz aklınız fikriniz dininiz imanınız karı kız o ergen beyinleriniz varsa yoksa uçkurunuza çalışıyor acıyamıyorum bile yazık gerçekten yazık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CCYBORG

Şu gençliğin haline bak içler acısı nelerle uğraşıyorsunuz aklınız fikriniz dininiz imanınız karı kız o ergen beyinleriniz varsa yoksa uçkurunuza çalışıyor acıyamıyorum bile yazık gerçekten yazık.

Para ve kızlar bundan başka derdi tasası olmayan bi insan ne düşünebilir ki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CCYBORG

Şu gençliğin haline bak içler acısı nelerle uğraşıyorsunuz aklınız fikriniz dininiz imanınız karı kız o ergen beyinleriniz varsa yoksa uçkurunuza çalışıyor acıyamıyorum bile yazık gerçekten yazık.

Gecenin 3'ünden beri ders çalışmak için kalkmamın sebebi tam anlamıyla bunlar. 5 yıl sonra inşallah gerçekleştirmiş olucam.
  • Arkladaşlar çok uzun bi yazıydı böle adam üşenmemeiş yazmış

işte siz AVCISINIZ falan

resim çok önemli işte o profile koyduğun resim diyodu hayati önem taşıyo falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız
    5 sa. önce açıldı
    Kız beğendiremiyom
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vikernes

/>
    />

Abi yapmayın sunu yav.Forumu ters görmeye başladım yav
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.