Şimdi Ara

FACEIT 1V1 HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben 1 arkadaşımda 1v1 atmak istiyorum.valvede bulamadım ve kurmayı da pek bilmiyoruz...faceitte hazır varken ordan oynamayı düşünüyoruz...Ama şu bakımdan biraz tedirginim ben biraz daha iyiyim arkadastan o yüzden diyelim 100 maçın 90 ının ben alsam faceit macı sattıyor diye ban atarmı?1v1 eloya dahıl değil farkındayım ama ban da yemek ıstemem orda...

AYDINLATACAK VARSA TEŞEKKÜRLER...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle hayır, ban yemezsiniz.
    Faceit'te 1v1 için: 1v1 Hub oluşturup invite only yapın, arkadaşınızı davet edin ve Queue başlatın.

Kendi aranızda basitçe oynamak için: Steam Workshop'u (atölye) açın, aramaya aim_map_noawp tarzı 1v1 maplerini yazın. Beğendiğiniz mape Subscribe (abone ol) diyerek indirebilirsiniz. Daha sonra arkadaşınızı lobiye davet edin, Rekabetçi - Basit Eğlence vb. yerlerden Atölye'yi seçip indirdiğiniz mapi seçin ve başlatın. Oyuna bağlanınca bot_kick; mp_freezetime 0; mp_warmup_end kodlarını konsola yapıştırın ve maç başlasın. Armor eklemek isterseniz mp_free_armor 1 (kevlar+helmet) veya mp_free_armor 2 (sadece kevlar) komutunu kullanabilirsiniz.

Ya da, buradan 1 dakika içinde ücretsiz bir sunucu açıp oynayın.

• yanıt için teşekkürler...eloya dahıl değil ama stata dahıl millet stat kasmaz mı bu yöntemle peki ?bu yönden korktum biraz
  • Kasan var zaten :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldg0d O kullanıcısına yanıt
    iyi o zaman teşekkürler...kesın banlanmam diyorsan
  • Hocam merhabalar, öncelikle çokta ilgi görmeyen ama görmesi gereken çünkü faceit'in kendi sitesinde dahi cevap bulamadığım fakat burada bulacağımı umduğum konuyu hortlattığım için kusura bakmayın :D Son durumu merak ediyorum ban yediniz mi ? Ayrıca başka fikri ve tecrübesi olan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.