Şimdi Ara

facetime ile android aramak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sorumla ilgili ne burada olsun ne başka bir forumda olsun hiç cevap bulamadım.
    Benim iphone 5s im var ailemde genelde samsung kullanıyor ama telefondan fazla anlamadıkları için
    tango vb. programları yok. JB yaparak veya herhangi bir program indirerek samsung u görüntülü şekilde
    aramam mümkün mü bileniniz var mı yani facetime ile aramak mümkün mü teşekkür ederim şimdiden..

• facetime ile mümkün değil. Skype iş görür
  • Facetime donanimsal oldugunu hatirliyorum o yuzden sadece iphonelar arasi oluyor ( yanlissam duzeltin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki teşekkür ederim yani demek istediğim internet üzerinden değil de normal hat üzerinden 3g li arama olmuyor hiç bi şekilde sanırım.
    artık tangoyu falan anlatana kadar 4g gelir heralde
  • skype 3g ile çalışıyor diye biliyorum, wifi ağına gerek duymadan.
    jailbreak var ise "3g unrestrictor" tweaki ile wifi isteyen uygulamaları 3g üzerinden kullanabilirsiniz.

edit: tango da 3g den çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASP -- 12 Ocak 2014; 10:29:48 >
  • yok yok demek istediğim mesela tarifem de dakikalar var andorid im varken görüntülü konuşma yaptığım zaman
    o dakikalardan gidiyordu skype vs. ile arama olduğu zaman internetten gidiyor yani onu demek istedim.
  • Skype tango, baska sekilde olmaz sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefondan anlamalarına gerek yok Skype yada tango indirin karşı tarafın telefonuna. Zaten normal telefon araması gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Facetime donanimsal oldugunu hatirliyorum o yuzden sadece iphonelar arasi oluyor ( yanlissam duzeltin)

Apple da hiçbir şey donanımsal değildir.

Siri'ye de donanımsal dediler ama alakası yok.

Siri bir uygulamadır.Mikrofona konuşursun anlar server'a bildirir gelen cevabı sana iletir.

iPhone 4 e gelmedi siri neden ? Neymiş sadece A5 chipset destekliyormuş donanımsal olarak.

yav he he.

Bir kere düşünme işlemini yani yapay zekayı telefon değil server yapıyor.

dolayısıyla işlemciye ne kadar yük bindirebilir ki?

özet:facetime da donanımla alakası yok.
  • Skype 3G ile çalışmaktadır.Çoğu zaman o şekilde görüşüyorum.Skype işinizi görecektir.
  • skype ve tango yada karşıdaki kişiye bir iphone hediye etmek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.