Şimdi Ara

Faction server kurulacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi faction server kurmaya karar verdim yakın bir arkadaşımında bu işte katkısı olacak :) Aslında şuan serverin basitçe temeli atıldı diyebilirim. Mesela en sıkıcı iş olan plugin bulup ayarlamalarıyla serverin ismidir falan filan. Şimdi diyeceksiniz ki daha ortada birşey yok niye konu açıyorsun :) Sizlerinde tavsiyelerini almak istiyorum. Ben sadeliği severim mesela bazı serverlara bakıyorum adamın mesleği, rütbesi, klanı hatta dünya gibi şeylerin bir arada verilerek ne yazdığını anlayamıyorsun klanı ve nickini ver yeter :D Çoğu Türk serverlarında mapleri hazır alıyorlar ki bence bu hiçte hoş değil. Herşeyini kendim yapacağım ve benim gibi sadeliği sevenlerde hoşlanır diye düşünüyorum. Server tutarsa tabiki o serverı ayakta tutabilmek için VIP satışları olur ve biliyoruz ki çoğu serverda bunlar abartılmış haldedir ben bunu gayet kıvamında yapmayı düşünüyorum :D Para konusunda ise aşırı para kazanıp ne elde edebilirsiniz ki ? Yani benim planladıklarıma göre çoğu şey tamda kıvamında bırakılmış olacak. Görüşlerini ve desteklerinizi almak isterim okuduysanız bile çok teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.