Şimdi Ara

fahri trafik mufettisinin yazdigi cezaya itiraz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ftm aynı cezayı bana da yazmış bundan 2 ay önce. Üç gün önce gelen email ve sms ile haberim oldu. Ben geceleri çalışıyorum ve doğal olarak cezanın yazıldığı saatte evde uyuyorum. Site otoparkının güvenlik kaydı sadece 25 günlük olduğu için kanıtlayamadım maalesef, bu kadar geç göndermeseler içinden geçerdim o müfettişin...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

bizim mahallede (bahçelievler mah) ftm denen gereksiz paso park cezası yazıyor. bahçelievleri bilen bilir, apartmanların çoğu eski otopark sorunu var, apartmanda oturanlar cafeler barlar yüzünden kendi evinin önünde park yeri bulamıyor.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Buradaki sorun o cafelerin park yerlerini işgal etmesi, bunu belediyenin çözmesi gerek, FTM nin ne suçu var ?

• Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

keyfi ceza yazdığı için suçlu kardeşim. aynı şekilde parkeden bana bir kez bile ceza yazılmadı, ama komşumuza ve yeğenime birden fazla ceza yazıldı. adam karısıyla kavga ediyor, hırsını sokaktaki araçlardan çıkartıyor. ftm ya tamamen iptal edilmeli, ya da cezalarda fotoğraf ile ispatlama olmalı.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Kaldırımlara yanlış park edenler yayaların haklarını eşit ve adil mi gasp ediyorlar da aynı adaleti hak ediyorlar  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.