quote:Orijinalden alıntı: Nipponese Hocam o sen isen söyleyeyim dpleri hiç dağıtamamışsın. Bunu Biliyorum Malesef Yol Yakınken Ölücektim Kimse Zehir Vermedi
quote:Orijinalden alıntı: T-K-Y quote:Orijinalden alıntı: Nipponese Hocam o sen isen söyleyeyim dpleri hiç dağıtamamışsın. Bunu Biliyorum Malesef Yol Yakınken Ölücektim Kimse Zehir Vermedi Zehir işi kolay sen ölecem de de Komik Günlükler başlığında bir sürü şey var böyle
quote:Orijinalden alıntı: :::Pesimist::: quote:Orijinalden alıntı: T-K-Y quote:Orijinalden alıntı: Nipponese Hocam o sen isen söyleyeyim dpleri hiç dağıtamamışsın. Bunu Biliyorum Malesef Yol Yakınken Ölücektim Kimse Zehir Vermedi Zehir işi kolay sen ölecem de de Komik Günlükler başlığında bir sürü şey var böyle Yok Ya Artık Ölmeye Niyetim Yok Napayım Halledicem Zeka İşini Sahne Arkası Kitaplarıyla Falan
quote:Orijinalden alıntı: T-K-Y quote:Orijinalden alıntı: :::Pesimist::: quote:Orijinalden alıntı: T-K-Y quote:Orijinalden alıntı: Nipponese Hocam o sen isen söyleyeyim dpleri hiç dağıtamamışsın. Bunu Biliyorum Malesef Yol Yakınken Ölücektim Kimse Zehir Vermedi Zehir işi kolay sen ölecem de de Komik Günlükler başlığında bir sürü şey var böyle Yok Ya Artık Ölmeye Niyetim Yok Napayım Halledicem Zeka İşini Sahne Arkası Kitaplarıyla Falan Yine de hep eksik kalacak Sen bilirsin yine de