Aynen.. Aksam iptal ettim siparişleri.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Aynen.. Aksam iptal ettim siparişleri.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yeni üye olunmuyor, şifre sıfırlama da çalışmıyor. 1 hesap var giriş yapabildiğim her başvuru için ayrı hesap şart mı? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
üyelik için denediğim mailler kayıtlıymış heralde şifre hatalı falan diyordu, başka maillerle üye oldum şimdi teşekkürler. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
fotoğraf yüklerken mi yazıyoruz ibanı? |
Ben de HB'den aldım şimdi ama, fatura hemen kesilmiyor sanırım. Tahmini bir süre verebilecek var mı? :) |
Satın alma işlemleri için kampanya dönemi 15.12.2024 - 01.03.2024 (satın alma fişinin tarihi) arasındadır, çevrimiçi kayıt formunun gönderilmesi ve fiş ya da faturanın fotoğrafının yüklenmesi için son tarih 15/03/2024'dir. Kampanyaya katılım 10,000 kişi ile sınırlıdır. |
bugün kesilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 28 Aralık 2023; 18:11:55 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 28 Aralık 2023; 16:50:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hbden 2.5 saat önce aldıklarım kargolanmış fatura çıkmış |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |