Şimdi Ara

Faizsiz masrafsız 3 ay taksitli 5000 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
20
Favori
25.983
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiba'dan mobil müşteri olabilen var mı? Kimlik tarama kısmında bilgileri bir türlü kabul etmiyor.

• Neredeyse 2 günde bir bildirim geliyordu uygulamadan 5000tl faizsiz diye girip bakıyoruz yine faizli çıkıyor, kafamı buluyorlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tosladan bildirim geldi. FIBA faizsiz filan. Önceden çektiğin için yok dedi, faizli çıkardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar anasayfada duyurular kısmında da çıkıyor ama 2,75 den 5355tl olarak hesaplıyor bugüne kadar tosla,paycell,akbank vs hic bir yerden kredi almisligim bile yok kampanya mi bitti desem devam ediyor ama faizli mi veriyor artık anlamadım? Faizsiz alan var mı? Yada faizsiz kredi nerden alabilirim paycell tosla vs veriyor mu? 😏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 10 Temmuz 2023; 6:21:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Hocam ben de aynı sorundan muzdaribim, faizsiz diyor ama 2.75 çıkartıyor, hay hay müşteri temsilcisini aradım fibabank ile görüşün dediler, orayı aradım önce mobilden fibabank müşterisi olmanız gerekiyor dedi ama çok inandırıcı gelmedi. Siz ne yaptınız bulabildiniz mi faizsiz veren alternatif firma.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Hiç duymadım daha yüksek dosya masrafsız,faizsiz olanı. Yüksek tutar olanlar ücretli hep.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.