Şimdi Ara

FAKE POKEMON GBA OYUNLARI DEV ARŞİV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

quote:

Fake'ten ziyade Hack oyunlar vardır,Hack oyunların en babası ise Shiny Gold'tur.Sapphire grafiğinde Gold.

dnaya gir bak
    grafiklerin hepsi sapphire rubydir arkadaşlar

oyunların hepsi abartı mı?(çimenlerde manyak gibi pokémonlar çıkar,başlangıç giratina-dialga-palkia seç beğen al)yoksa gerçekçi mi?(düzgün pokémonlar seçiyoruz)

dna'yı oynuyorum şu an,başlangıç pokemonları celebi-chimecho-riolu/lucario/regirock(son topu seçersen bu 3'ünden birisi geliyor galiba,şansına göre) binamızın orada bir sürü farklı çimenlik ve adamlar var,onlar süper olmuş ama pokémon'suz bir haritaya girdim karşımda 100 level dialgaböyle oyunlardan zevk alamıyorum ben,eskilerin uyarlamaları(fire red ve shiny gold) veya orijinalleri daha iyi.

bana gerçekçi olan,mantıklı bir oyun önerir misin içlerinden?

• netim kesilirse oynuyacağım zevkli bir oyuna beniziyor dna ama onla konuluyorum bunla konuşuyorum pokemon alamıyorum anlatırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danger90

netim kesilirse oynuyacağım zevkli bir oyuna beniziyor dna ama onla konuluyorum bunla konuşuyorum pokemon alamıyorum anlatırmısınız

saati kurdumu kurduysan
    yandaki eve gir bi kadınla konuş üst katına çık evin kızla konuş sonra köyden çık
  • smosh melleyide tavsiye ederim pokemon yerine naruto mario gibi karakterler var pokemon gibi yakalıyon süper bişi
  • Güzele benziyorlar.
  • Lan Söylemeyi Unuttum Bunlar Onlinemi Yoksa Single Mı ?
  • Singledır bence. Daha indirmedim.
  • bu bölüme veya konuya bakan mod bilmiyorum ama bravo,kadir gecesi bela okuyacaktım zor tuttum kendimi.çok değil,birkaç mesaj üstte adam durup dururken gülmüş,dalga geçmiş,bense ona cevabımı vermişim.siz gidip benim cevabımı siliyorsunuz,adamın dalga geçtiği mesaj ortada.yönetici olan bir konuyu takip eder,neden şikayet edilmiş diye.adam gelmiş,şikayet var diye silmiş.sanki konu 10 sayfa

sorunuza gelirsek,bunlar gameboy emulatörüyle oynanabilen oyunlar,single oluyor hâliyle.
  • quote:

bu bölüme veya konuya bakan mod bilmiyorum ama bravo,kadir gecesi bela okuyacaktım zor tuttum kendimi.çok değil,birkaç mesaj üstte adam durup dururken gülmüş,dalga geçmiş,bense ona cevabımı vermişim.siz gidip benim cevabımı siliyorsunuz,adamın dalga geçtiği mesaj ortada.yönetici olan bir konuyu takip eder,neden şikayet edilmiş diye.adam gelmiş,şikayet var diye silmiş.sanki konu 10 sayfa

sorunuza gelirsek,bunlar gameboy emulatörüyle oynanabilen oyunlar,single oluyor hâliyle.

• up
  • up diyim konuyu bulmakta zorluk çektim üstte kalsın
  • ilginc olabilir bakmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 16 Ocak 2011; 3:37:29 >
  • Hangisinden başlıyayım Craft ı bırakamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SharpSeyf

Hangisinden başlıyayım Craft ı bırakamıyorum

dnadan başlamanı tavsiye ederim bide bi oyun vardı aralarında naruto sakura yada sasukeyle başlıyodun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.