Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 fakir cafe passion çekirdekli ve toz filtre kahve makinesi Satın Al 22 Ağustos 2014 12:00 1 1 fakir cafe passion çekirdekli ve toz filtre kahve makinesi Merhaba; 1 hafta önce fakir'in filtre kahve makinasını aldım. Ürünün çalışma sistemi güzel çekirdek kahveyi koyuyorsunuz 15 sn sonra öğütüp kendisi kahveyi yapıyor. Tcihibo'dan espresso özelliği olan daha gelişmiş bir makina hediye geldi. O yüzden fazlalık olduğu için satıyorum sadece 3 kere kullandım. Garantisini söylemeye gerek yok ürün daha 1 haftalık 2 yıl garantisi var. İsterseniz ürünün kendi resminide çekerim ama dediğim gibi daha yeni kutusundan yeni çıkardım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 199 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Ağustos 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul, Beyoğlu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK FIFA 2023 ALINIK FIFA 2023 PS5