Selamun aleykum arkadaşlar.mutfak robotu arayışına bende girdim.ve en son fiyatperformans ürünü olan Fakir Food Master Mutfak Robotunda karar kıldım.satın almadan önce güzide donanımhaber kullanıcılarının yorumlarını almak istiyorum.evet bu robotu kullananlar varmı? varsa bizimle deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.fotoğrafta isteriz tabiki
ayrıca fakir yetkili servisleri ve yedek parça konusunda bilgisi olanlarda yazarsa sevinirim.herkese hayırlı günler.
bu ürünü alan dostlardan yorum bekliyoruz
Ürünü 3-4 ay kadar önce aldım ve kullanıyorum.Hamur yoğurma,kek çırpma gibi işlemler yaptık.hamuru 2 dakika gibi kısa bir sürede yoğuruyor.Lakin çok fazla oynuyor.Yanında et kıyma aparatı da vardı.henüz onu kullanma fırsatım olmadı.şimdilik memnunum.
kurban bayramında et kıyma aparatınıda kullandık.bir adet orta boy keçi yaklaşık 12kg et,yağ 1 adet orta boy koyun 14kg et ve bir adet dana hissesi ortalama 30-40kg et çektik 2 günde.banamısın demedi.çok iyi bir şekilde çekti.
Formu yeniden hortlatmak gibi oldu ama kullandığım için sizlere tecrübemi anlatayım dedim. Fakir Food Master (800 watt) ürününü 2014 te aldım. 2,5 yılda arıza yaptı. Servise götürdüm parçası yok Türkiye'ye gelmiyor diyorlar. Altta kırılan parçanın resmini ekledim. 2.5 yılda Fakir gibi markada bu metal yorgunluğu normal değil. Öyle çok zorlansaydı öncelikle motorda da bir problem çıkarması gerekirdi. Bu olay yumurta karıştırırken oldu. Hadi olabilir tamam da parçasının bulunmaması nasıl bir şey anlamadım. Ucuz bir ürün değil ki çöpe atıp yenisini alasın. Bana göre Fakir markası uzak durulması gereken bir marka. Ben kendi tecrübemden bunu anladım. Her üründe sorun çıkabilir. Fakat böyle pahalı bir ürünün parçasını getirmemek nedir. Fakir gibi bir markaya yakışmayan birşey. Bundan sonra evime bir daha FAKİR marka hiç bir şey GİREMEZ. Böyle firmalara da böyle yapmak lazım diye düşünüyorum. Herkese iyi günler dileğiyle....
aktrb2003A
kullanıcısına yanıt
Geçmiş olsun haklısın. yedek parça olmaması çok garip. Bende bu ürünü araştırıyordum. Youtubede haraket kısmının içiyle iligli videoyu görünce sağlam birşey olmadığını gördüm. senin resminde tuzu biberi oldu. Nacizane bir tavsiye. Halledemediysen bu parçayı cnc ustası yapar.
aktrb2003A
kullanıcısına yanıt
dostum ben de fakir ile arzum arasında kalmıştım fakat bu mesajından sonra fakirden vazgeçtim, https://forum.donanimhaber.com/beyaz-esyada-garanti-sonrasi-yedek-parca--68831304 Bu linkte bir arkadaş garanti sonrası yedek parça bulundurma zorunluluğu süresini paylaşmış, 7 yıl yedek parça sağlamak zorundalar, istersen tüketici hakem heyetine gidip muadil mal alabilirsin.
İyi forumlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme