Şimdi Ara

Falcıya gittim... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
119.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yok kişi

Off Finfin ne alakası var . Doğru düzgün araştır şunu , yalan yanlış şeylerle gelme karşıma

Nickimle dalga geçme . Yüksek Elf Kralıdır kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironist -- 17 Mart 2012; 14:10:34 >
  • Kaç tl bu tarot
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin `

quote:

Off Finfin ne alakası var . Doğru düzgün araştır şunu , yalan yanlış şeylerle gelme karşıma

Tarotla dalga geçene de bakın Elflere inanıyor

• quote:

quote:

quote:

Tarotla dalga geçene de bakın Elflere inanıyor

Silmarillion okusan böyle konuşmazdın.

• Senden once giren arkadasin senin bilgilerini falciya vermis olabilir saka yapmak icin falan
  • fala inanmayın ama asla falsız kalmayınnn.......
  • Bayağı zaman geçmiş ama bende anlatayım kısaca. Antalyadada böyle bi falcı var. Ailecek farklı zamanlarda gittik. Biz hiçbirşey söylemeden başladı , senin adın bu ablanın adı bu baban anan kardeşin vs vs bütün sülalemi ve tanıdığm arkadaşlarımı iş hayatımı ismen saydı ve doğruda saydı. Dededen gözünden ameliyat olmuş dedi doğru :D . Neyse bende bunun üzerine bayağı araştırdım . İslamda böyle falcıların cin lerle konuştuğu , cinlerden arkadaş edindikleri ve cinlerden bizler hakkında bilgileri alabildikleri doğruymuş ancak gelecekten hiçbirşey bilemezlermiş. Çünkü cinlerde geleceği bilemezmiş. Durum bundan ibaret yani fazla büyütecek bi olay değil. Uzak durun fal haramdır. 40 gün kıldığın namaz kabul olmazmış.
  • iyi de falci olmasi en muhtemel seyleri soylemis . bircok kisi derslerini boslar, bircok insan sevgilisine baska sekilde seslenir. bircok kisi hayatla ilgili planlarini sonraya atar...
  • quote:

quote:

Konu hortlamış ama madem fal dendi ben de birşeyler söyleyeyim . Ben de sık sık tarot açarım , çoğu zaman da çıkar . Ama hayatım da yakın zamanda çok şaşırtıcı birşey oldu . Ama tarot falı ile değil . Bundan yaklaşık 6 sene evveli ben liseye başlayacağım Ağustos ayı gibiydi sanırım. Eve bir kadın geldi tanıdıkmış ama ben hiç görmemiştim. Annem hadi kızım kahve yap dedi bana. Kalktım kahveleri yaptım getirdim. Kahveler içildi felan.Kadın ben iyi fal bakarım dedi annemin falına baktı. Sonra ben de merak ettim , tutturdum bana da bak diye . Önce yok mok dedi sonra ikna oldu . Birşeyler söyledi sonunda da bir isim verdi bana .Bu kişi dedi senin hayatını çok etkileyecek yaklaşık bir sene sonra tanışacaksın dedi. Ve evet öyle biri ile tanıştım . Hayatımın hatasıydı o şahıs , ömrümün bir kısmını mahvetti Ama sonuç olarak o kişi ile tanıştım o zaman içinde. Geçenlerde ablam baktı fal bana . Sıkıntılarımı bildi ve sonuçlarını da söyledi ve aynen öyle oldu

Falcıya gittim...

• quote:

Orijinalden alıntı: thekodz

quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

quote:

Orjinalden alıntı: budden

"Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed'e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur." (Ebû Dâvûd, Tıb, hadis no: 3904)

Ayrıca peygamberimiz bu gibi kişileri kâfilikle nitelemiş.

Gaybı sadece ALLAH(c.c) bilir.

aynen bu gibi kişiler sahtekarlukdan başka bişey değil...faln büyü tamam bunları ikar etmiyorum ama Müslüman bir insanın bu tiplere güvenmesi ve hayatını resmen ona bağlaması çok gereksiz ve saçma

+1905

artı saten o kadın onları dedikten sonra sen istemedende olsa "ben nasıl olsa ayrılıcam bu kızdan,bunla evlenmicem nasıl olsa" diye davranırsan kız saten senden ayrılır..

e noldu " bak kadın demişti evlenmiycektik saten biz o kadın biliyormuş.."

gibisinden davranırsan sen saten hayatını o kadının sölediklerine kaptırmış bi şekilde devam edersin..

hiç gerek yok..

adam gibi yaşayın hayatınızı kimsenin anlattıklarına sölediklerine inanmadan..

evet saten bunlar bilinen şeyler

• Ne durumdasın hacım çıktımı ablanın dedikleri :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "kesinlikle fizikötesi şeylere inanmam"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.