Benim ebatım da 245 45 r17 Lastikleri satmayı düşünürseniz alabilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Benim ebatım da 245 45 r17 Lastikleri satmayı düşünürseniz alabilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 ay kadar şehir dışındayım, sizde istanbuldamısınız ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first_officer -- 24 Kasım 2021; 8:5:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet hocam istanbuldayım. Ozel mesaj kapalı sizin mesaj gönderemiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
üyelik tipi nedeniyle dm açılmıyor... kullanmamaya karar verirsem size burdan yazarım.. ok..? yazdığım gibi şu an ist. dışındayım ocak sonu şubat başında döneceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamam hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lastikleri temmuzda taktırdım kullanıyorum... Öncekiler Michelin idi... 1200 km kadar yol yaptım... Benim izlenimim; fena değil, sesi az.. yumuşaklık olarakda güzel denebilir.. ezc0mle orta karar bir ürün, fiyat uygunsa alınabilir. Ben bir alacak karşılığında mecburen almıştım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İyi gunlerde kullanin, hocam :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |