Şimdi Ara

Falken övüldüğü kadar iyimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
345
Cevap
7
Favori
287.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

Ne zaman çıkacak bu ze310? @falken34
    Bende bilmiyorum linkteki iletişim adresine mail atabilirsiniz.

www.falkenlastik.com.tr
    Falken
    https://www.falkenlastik.com.tr/contact
  • urun.n11.com
    Oto Lastik - Kışlık Lastik & 4 Mevsim Lastik - n11.com
    https://urun.n11.com/oto-lastik/falken-20555-r16-91w-ziex-ze914-ecorun-uretim-2018-P172234758

Bu lastik nasıldır. Beklesek mi yeni nesil ürünleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

Ne zaman çıkacak bu ze310? @falken34
    bi müsait zamanda ilgilenecem hacıbeyamca..
    abime onu vermiimm..
    ze310 kalmamış ze300 vereyim abime...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Geçen hafta bende sava falken ikilemi arasında kalıp savayı tercih edenlerdendim. Sava intensa uhp 2 225 45 17 ebatı 17 yılı üretimi lastikleri 1100 tl.ye aldım. A - C 66 db etiket değerleri beni savaya yönlendirdi. Şimdilik fena değil ama henüz yeni olduğu için kesin yorum yapamıyacağım ...

Alıntıları Göster
    Hmmm

Ben de bu Sava modeline bi bakayım. Etiket değerleri çok iyiymiş. 215/50/17 benim ebat ve lastikler bitik durumda. Bu ebatta Michelin, Conti, GY'ler 450-500 arası. Uygun fiyatlı lastik araştırıyorum.

• İyidir Falken, Avensis araçta kullanıyorum çok memnunum n11 den kuponlar ile almıştım 17 jantlara 230 TL gibi bir rakama gelmişti. 3 sene önce Toyota Yaris e aynı paraya Goodyear efficientgrip aldım inanın Falken kadar memnun kalmamıştım. Falken yumuşak f/p zirvesinde bir lastik ama kampanyalar e falan almak lazi. Daha avantajlı oluyor

• Falken ze 310 yabancı sitelerde değerlendirilmiş ama ülkemizde henüz yok. Falken bayileri bile modeli sistemden göremiyor.

Falken daha yeni kendi sitesine ekledi. Geçen hafta yoktu.

Sadece, 185/65R15 ebat verilmiş. Ve bu ebatın değerleri A-E / 67 db - UHP olarak verilmiş.
  • 215 55 16 falken ze914 alındı

• Kaça aldınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostlar falken gayet iyi lastik. Ze914 ecorun 205 55 16 aldım kullanıyorum. bir önceki lastiğim goodyear efficent grip performance' dı goodyear çabuk deforme oldu nerdeyse 1 sezonda bitti. Performans açısından goodyear ile hissedilir bir fark yok falken de gayet iyi.

Kışlıklar da petlas onlar da gayet iyi.

BU arada lastikleri pazarlık ile 200 tl ye aldım 1 ay önce.
  • özbekli35 Ö kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olaun memnun kalırsınız inşallah

• Teşekkürler fiyat 225

• Bugün ben de taktırdım 205 55 16 91w.

Daha 20 km yol yaptım eski lastiklerle bi fark hissedemedim bikaç yüz km yapmalıyım. Eskiler primacy 3 tü.

Üstüne basa basa 2018 olsun dedim tamam dedi.

İkisini kontrol etmiştim 2018ti. Meğer bakmadığım biri 2017 imiş.

napsam yarın gitsem bu ne mi desem bilemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy

Rica edersem kullananlar hangi modeli kuallandigini da ekleyebilir mi?
    Arkadaşlar geçen cumartesi Falken Ze914 ecorun (205 60 16) aldım. Tanesi 275 tl. Islak zemin tutuş A, ses seviyesi 68 db. Yani etiket değerleri gayet iyi. World karta 8 taksit. Bir yıl yol yardım. Kullandıkça yorumlarım.

• Rize de yasıyorum malum yağmur eksik olmuyor. Bende ıslak zemin performansı icin almıştım önceki aracıma bir arkadaşımın tavsiyesi ile. Ondan önce matador marka lastik almıştım continentalin alt markası iyidir diye. İnanın falkene geçinde araç su birikintilerinde en ufak bir tedirginlik yasatmaz oldu. F/p olarak gayet başarılı bir üründür falken. Petlas, barum, matador, sava vb lastiklerden daha iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dunlop tavsiye edermisiniz ,ıslak yol tutus nasıl ?
  • falken ziex ecorun alacakken ani bir kararla hankook ventus prime 3 aldım. memnunum.. falken nasıldı acaba diye merak ediyorum hala...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

falken ziex ecorun alacakken ani bir kararla hankook ventus prime 3 aldım. memnunum.. falken nasıldı acaba diye merak ediyorum hala...
    Bende aracımda ventus prime3 kullanıyorum.Kuru frenleme ve konfor olayı çok iyi, ancak suda kızaklama durumu bundan kötü lastik kullanmadım.Yüksek hızda önünüze aniden derin bir su birikintisi çıkarsa bu lastik gerçekten sıkıntılı.Bu lastiğe Falkenden geçtim, bana göre artısı falkenden biraz daha konforlu olması.
  • kizashi kullanıcısına yanıt
    suda bence de zayıf. ıslak zeminde mesela kuru zeminde yapmadığı (abs ve esp açmak) şeyleri yapıyor açıkçası... bir de şunu tespit ettim, mesela 2 araç var bende ikisinde de aynı lastik var ama ebatlar farklı. biri 215-60-17 diğeri 195-50-15. 195 olanda ıslak zeminde aşırı kötü sürekli abs giriyor devreye hele yokuş inerken eyvah diyorum. 215 olanda bi tık daha iyi...
  • 215/55/18 benimki ,dunlop 480 ,falken 425 tl kararsız kaldım..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.