Şimdi Ara

FALKEN ZIEX MEMNUNİYETİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Falkenin de aralarında bulunduğu 12 lastik teste tabi tutulmuş. Gerçi 2 yıl olmuş ama. Bence güzel karşılaştırma olmuş. İlgilenenler için link

https://www.youtube.com/watch?v=p0NN-Po4a1U&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 senede, 40.000 km’yi aşkın yol yaptığım ziex lastiklerle eğer ciddi bir kötüleşme fark etmezsem 20-30 bin km daha yapmayı düşünüyorum. Yol tutuşu, diş derinliği hala iyi, ancak birinci viteste dip gaz yapıp motor devrini bir anda yükseltirsem ön lastikler patinaj çekiyor, yola iyi tutunmuyor. Bu da demektir ki fren mesafesi olması gerekene kıyasla uzamış durumda. Dikkatli sürüşle en azından 20.000 - 30.000 km daha sıkıntısız gider diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şerit değiştirirken , yoldaki çizgilerin üstünden geçince arabanın kontrolü anlık kayboluyor. Pek beğenmedim.

• Memnun olanlar kadar şikayetçi olanlar da var bu modelde. İyice kafa karışıklığı oldu. Sessizlik ve konfor önceliği açısından övülüyor sanırım genelde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Dayanıklı, yol tutuşu ve ıslakta fren mesafesi başarılı.

• Tam bir f/p lastigi.

• Almayın kötü bir lastik , direksiyon hissiyatı kötüleşti. Panik frenlerde devamlı abs devreye giriyor fren mesafesi uzuyor. Hiç beğenmedim. Desibel olayıda kolpa.

• Falken ziex 6. seçilmiş:

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.