bah fallen angel'a 1 60+ warıor ol yanına 1adet swci we 1adet 1500buff 300acc 960heal al git defansın en aşa 1k olsun rahat rahat kesersin içinden çıkanlar 1.abys blessing 2.shell 3.abys gem 4.dandik şeyler
ben 1 günde sabahtan akşama kadar cafedeki arklarla kesiorum lvl62warıor war 20tane çıkarttımız oldu dm miem tanımam fallen en karlısı bence
700-1000 arası bişe vurur heralde.
Yaw benimde bu Fallen Angel'ı kesmem ve içinden Abyss Blessing çıkartmam lazım.Kesin ilk kesişte çıkıyo mu ?
700 defansa 700 civarı vuruyo.960 heal ile kesilebilio
quote:
Orjinalden alıntı: 4Revenge
Yaw benimde bu Fallen Angel'ı kesmem ve içinden Abyss Blessing çıkartmam lazım.Kesin ilk kesişte çıkıyo mu ?
hayır 3 tane kestik çıkmadı sıkıldık bıraktık :)
10-15 tane kestik çıkmıyor zaten fallen larda bişey var sanki kesilenin yerine yeni fallen bir süre gelmiyor gibi yani hepsini bi anda keserseniz kesin 1 tane düşüyor ama aradan 15-30 dk arayla ancak bir tane daha düşürebilirsiniz.
700 defansla çok seri 1k damageler yiyebilirsiniz 960 heal yeterlidir.
Bi de karşı ırk gelip size dalarak exp ye yatırabilir ona da dikkat etmelisiniz.
30tanede 1tane düşer geçen şansımıza 1.de düşürdük
Ben kestim okçuyum seri 600 vuruyo 1500 buff 960 healla kestim sanada vuru öyle oke?
abyss bless , +9 takılar, shell ve abyss fire fln çıkıo 1500 300 ac ile rahat kesilio koxp olursa çok daha rahat ben +4 ib oto healla koxpa bırakıom da drop çok zor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme