Şimdi Ara

Fallen angel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bah fallen angel'a 1 60+ warıor ol yanına 1adet swci we 1adet 1500buff 300acc 960heal al git defansın en aşa 1k olsun rahat rahat kesersin içinden çıkanlar
    1.abys blessing
    2.shell
    3.abys gem
    4.dandik şeyler
  • ben 1 günde sabahtan akşama kadar cafedeki arklarla kesiorum lvl62warıor war 20tane çıkarttımız oldu dm miem tanımam fallen en karlısı bence
  • 700-1000 arası bişe vurur heralde.
  • Yaw benimde bu Fallen Angel'ı kesmem ve içinden Abyss Blessing çıkartmam lazım.Kesin ilk kesişte çıkıyo mu ?
  • 700 defansa 700 civarı vuruyo.960 heal ile kesilebilio
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4Revenge

Yaw benimde bu Fallen Angel'ı kesmem ve içinden Abyss Blessing çıkartmam lazım.Kesin ilk kesişte çıkıyo mu ?

hayır 3 tane kestik çıkmadı sıkıldık bıraktık :)
  • 10-15 tane kestik çıkmıyor zaten fallen larda bişey var sanki kesilenin yerine yeni fallen bir süre gelmiyor gibi yani hepsini bi anda keserseniz kesin 1 tane düşüyor ama aradan 15-30 dk arayla ancak bir tane daha düşürebilirsiniz.

700 defansla çok seri 1k damageler yiyebilirsiniz 960 heal yeterlidir.

Bi de karşı ırk gelip size dalarak exp ye yatırabilir ona da dikkat etmelisiniz.
  • 30tanede 1tane düşer geçen şansımıza 1.de düşürdük
  • Ben kestim okçuyum seri 600 vuruyo 1500 buff 960 healla kestim sanada vuru öyle oke?
  • Ben paso kestim keşke foto çekseydim yaw 10tane kestim çıkmadı abyss bleezing!!!!

TO blue
  • abyss bless , +9 takılar, shell ve abyss fire fln çıkıo 1500 300 ac ile rahat kesilio koxp olursa çok daha rahat ben +4 ib oto healla koxpa bırakıom da drop çok zor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.