Şimdi Ara

fallout 3 mü s.t.a.l.k.e.r shadow of chernobyl mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bende biraz orjinal oyun çılgınlığı var beğendiğim bir oyunun orjinalini almadan duramam geçenlerde düşük bir fiyata stalker shadow of chernobyl i gördüm almayı düşünüyorum ama bir yandan fallout 3 ün mükemel grafikleri beni kendine çekiyor iki oyununda konusu nerdeyse aynı ama sizce hangisi daha güzel hangisini alayım

• stalker grafik ve oynanış bakımından daha üstün bir oyundur. fallout new vegas desen neyse de f3 stalker ile boy ölçüşemez.
  • new wegas daha güzel alıcaksan onu al oyna..
  • fallout 3 ün grafik motoru stalker inkinden bin kat daha güçlü ve daha güzel ama yinede stalkeri almayı düşünüyorum
  • imkanın varsa ikisinide al derim ikiside birbirinden mükemmel oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo2_

fallout 3 ün grafik motoru stalker inkinden bin kat daha güçlü ve daha güzel ama yinede stalkeri almayı düşünüyorum

hayır değil. fallout 3'ün grafik motoru oblivion ve ondan öncesinde 10 yıllık morrowind ile aynı gamebryo engine.. stalker sana daha etkileyici manzaralar sunar, hele yağmur yağdığında şimşekler çaktığında, hele iç karanlık mekanlarda gezerken... stalker'ın atmosfer olarak en sağlam yapımlardan biri olmasında kullandıkları oyun motorunun etkisi büyüktür.

ayrıca madem orjinal alıyorsun stalker al, bethesda zaten eşşek yüküyle para kaldırıyor oyunlarından diğer yandan stalker yapımcıları iflasın eşiğine geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 1 Şubat 2012; 21:29:03 >

• Fallout 3 RPG Stalker FPS dir.Bana kalırsa Fallout 3 çok daha iyi bir oyun.Stalker da Fallout daki özgürlük yok.
  • bakarız ya hele bir gidim oyun almaya
  • Stalker fallout 3 den her yönüyle üstün bir oyun bence.
  • newvegas al bencede pişman olmazsın
  • Sen bir başlada S.T.A.L.K.E.R'e sen mi oyunu oynuyorsun oyunmu seni oynuyor görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R4bbit

Sen bir başlada S.T.A.L.K.E.R'e sen mi oyunu oynuyorsun oyunmu seni oynuyor görürsün.

s.t.a.l.k.e.r i bitirdim bile arkadaşımla gerçi o pek bir şey yapmadı ama olsun güzel oyundu desem yalan olur hiç sevmedim başları güzeldi ama sonradan nefret ettim keşke fallout 3 ü yükleseymişim f3 s.t.a.l.k.e.r e bin basar
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo2_

quote:

Orijinalden alıntı: R4bbit

Sen bir başlada S.T.A.L.K.E.R'e sen mi oyunu oynuyorsun oyunmu seni oynuyor görürsün.

s.t.a.l.k.e.r i bitirdim bile arkadaşımla gerçi o pek bir şey yapmadı ama olsun güzel oyundu desem yalan olur hiç sevmedim başları güzeldi ama sonradan nefret ettim keşke fallout 3 ü yükleseymişim f3 s.t.a.l.k.e.r e bin basar

Oyunun hikayesini kavraman lazım,3 tane oyun var sırayla hepsini oynasaydın daha büyük zevk alırdın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.